Home
Batavia Petanque
Inschrijven
Activiteitenkalender
Nieuws
Nieuws in de media
Jeugdnieuws
Vereniging
Sponsors
Informatie
Fotoalbum
Filmpjes
Bedrijfsuitje
Mailinglist
Links
Contact
Documenten
Column
Gastenboek
Website
Image Image Image
   Home  
22-05-2016: SUCCESSEN VOOR LES CAILLOUX BIJ NK DOUBLETTEN

Bij het nationaal kampioenschap voor doubletten heeft Les Cailloux meerdere successen behaald. In de categorie mannen werd Noël Kempeneers (samen met oud-Cailloux-lid Kees Koogje) nationaal kampioen. In de categorie junioren veroverde Jobbi Schefferlie (samen met Wessel Geertse van de vereniging Petangeske) de titel. Enige weken geleden won Jobbi Scherfferlie ook al het nationaal kampioenschap tête-à-tête. In de categorie vrouwen behaalden Josefien Koogje en Sandy Rikkers de tweede plaats. In de categorie aspiranten werd Sanne van Ieperen (samen met Rens de Roos van de vereniging De Blêde Boulers) nationaal kampioen. Het nationaal kampioenschap voor doubletten had plaats bij de Petanqueclub Oisterwijk in de gelijknamige Noord-Brabantse plaats.

 
25-06-2016: BATAVIA PETANQUE ZEIST OP 25 en 26 JUNI 2016

Dit jaar heeft de 13e editie van het BATAVIA PETANQUE ZEIST plaats op zaterdag 25 en zondag 26 juni 2016 op het eigen terrein van Les Cailloux. De Koelaan wordt dit jaar niet gebruikt voor dit evenement.
De inschrijving voor de drie verschillende toernooien staat inmiddels open (klik hiernaast op de blauwe button TOERNOOI AANMELDEN).

Klik op de flyers voor een vergroting en klik op Lees meer... voor alle overige informatie. Kijk ook op onze facebookpagina:

Batavia Petanque vond voor het eerst plaats in Lelystad in 2004, het Zeist Open Weekend in Zeist in 2005. In 2010 zijn beide toernooien samengevoegd onder de gecombineerde naam Batavia Petanque Zeist. Hoofdsponsor is JDC Sport uit Lelystad, officieel importeur en distributeur in Nederland van OBUT en alle overige onder OBUT vallende merken.

Lees meer...
 
04-06-2016: OPEN UTRECHTS JEUGD KAMPIOENSCHAP
Zaterdag 4 juni 2016 vindt bij Les Cailloux in Zeist weer de voorjaarseditie plaats voor triplettes van het Open Utrechts Jeugd Kampioenschap.
Inschrijven kan via de inschrijfbutton hiernaast aan de rechterzijde.
Mocht je nog geen volledig team hebben, dan laat het maar weten. Dan kunnen wij je daarmee helpen.
Zie de flyer voor meer info.
 
24-04-2016: JOBBIE SCHEFFERLIE (JEUGD) EN SANDY RIKKERS (VROUWEN) NED. KAMPIOEN!
Les Cailloux heeft een dubbelslag geslagen bij het nationaal kampioenschap tête-à-tête.
Zowel bij de vrouwen als bij de jeugd werd een Cailloux-lid kampioen. Bij de vrouwen veroverde Sandy Rikkers de nationale titel door in de finale te winnen van Janneke Gravesteijn van de vereniging Folâtre te Pijnacker.
Bij de jeugd behaalde Jobbi Schefferlie de nationale titel; hij won in de finale van Valentino Peeters van de Petanqueclub Heerlen. In het mannentoernooi konden de deelnemende leden van les Cailloux deze keer geen potten breken.
Het nationaal kampioenschap tête-à-tête werd gespeeld bij de vereniging De Goede Worp te Den Haag.
Klik op de foto's (met dank aan Theo van der Meer) voor een vergroting.
 
09-04-2016: DOORSTART VOOR BATAVIA PETANQUE
Het tweedaags evenement Batavia Petanque kan dit jaar toch doorgaan. De vereniging heeft veel steun, hulp en medewerking van buiten gekregen en door het treffen van een aantal drastische maatregelen zijn de grote bugs overwonnen. Van alle kanten is er op aangedrongen het evenement in aangepaste vorm een doorstart te laten maken (zowel de licentietoernooien als het promotietoernooi) omdat de reeks van toernooien die er echt toe doen, niet  verder mag worden doorbroken en omdat de naam Batavia Petanque als metafoor voor een groots Cailloux-evenement behouden moet blijven. De afgelopen tijd zijn veel grote petanquetoernooien van de kalender verdwenen en dit jaar gaat ook het Vrijthof-toernooi in Maastricht niet door.
De belangrijkste maatregel die is getroffen behelst het schrappen van de Koelaan als speelterrein; het toernooi speelt zich nu geheel op eigen terrein. af. Dat scheelt zowel financieel als facilitair een slok op een borrel. De tweede belangrijke maatregel is een drastische inperking van het prijzengeld. Er liggen voor de winnaars geen grote geldprijzen meer te wachten; het inleggeld is het prijzengeld. Daarnaast wordt het aantal toeters en bellen rond het toernooi beperkt en wordt het gehele horeca-gedeelte gestroomlijnd.
Met alle hulp, steun en medewerking van veel mensen van binnen en buiten de club en de drastische ingrepen in de organisatie en de financiën, zou Batavia Petanque ook in 2016 het succes van voorgaande jaren als een aantrekkelijk en gezellig evenement moeten kunnen evenaren. Dat is ook in het belang van de vereniging en grote toernooien op langere termijn.
 
22-03-2016: LADDERCOMPETITIE 2015-2016 MET ACHT WINNAARS

Dinsdagmiddag 22 maart 2016 vond de finale van de jaarlijkse Laddercompetitie 2015-2016 plaats. Vanaf 13 oktober 2015 streden gedurende tien dinsdagmiddagen totaal 78 van onze leden om bij de vier beste mannen en de vier beste vrouwen te komen. De vier finalisten bij de vrouwen zijn: Janny van der Lee, Hanneke Westerveld, Han de Bruin; voor de vierde plaats werd er eerst een barrage gespeeld tussen Joke van Dorresteijn en Tonny van Denderen. Beide dames eindigden namelijk met een gelijk aantal punten (262) op een gedeelde vierde plaats; de winnaar van deze barrage werd Tonny van Denderen zodat zij zich als vierde dame plaatste voor de finale.

Bij de mannen waren de vier finalisten Frans Schalkwijk, James Tji, Hans de Jong en Jos Westerveld. Frans en Jos waren ook gelijk geëindigd (272 punten) en hebben middels een barragepartij uitgemaakt wie 3e en wie 4e werd. De familie Westerveld heeft zich zowel bij de dames als bij de heren geplaatst voor deze finale en dit ook nog met een gelijk aantal punten te weten 272.

De finale uitslag bij de dames is: 1e Tonny van Denderen, 2e Janny van der Lee, 3e Han de Bruin en 4e Hanneke Westerveld.
De uitslag van de finale bij de heren is: 1e Hans de Jong, 2e James Tji, 3e Jos Westerveld en 4e Frans Schalkwijk.
Voorzitter van de Wedstrijdcommissie René Melssen reikte de bekers en de prijzen uit. Tekst: Henk Schenk; foto boven: René Melssen. Klik op de foto voor een vergroting. Klik hier voor de foto's van Henk Schenk van de prijsuitreiking.
 
12-03-2016: TEAM LES CAILLOUX 1 MET GROTE OVERMACHT AFDELINGSKAMPIOEN

12 Maart 2016 vond de finaledag van de Winter Club Team Competitie van Afdeling 6 NJBB plaats in Bunschoten bij gastheer Boulamis.
Voor het eerst in de geschiedenis van deze competitie is een team ongeslagen Afdelingskampioen geworden en wel het hoofdklasse team Les Cailloux 1 bestaande uit Karlijn Bosch, Patrick Bosch, Sebastiaan Diemel, Cees de Ligt, Hans de Jong, André Zwaal, Guillaume Spiering, James Tji en captain Johan Huizinga en met dank aan Edward van der Meulen, die enkele keren is ingevallen. Hoewel het team al enige tijd de onbetwiste kampioen was (vier punten los van de nummer twee) en niet meer ingehaald kon worden, wilde het team toch nog met een klapper de finale uitspelen om op de laatste dag alle negen partijen te gaan winnen. En dat lukte! Met 9-0 werd DOSC 1 verslagen.
Een super prestatie van dit team. Voor de statistieken: van de totaal 90 gespeelde partijen over 10 dagen dus 10 winstpunten en 70 partijen gewonnen!
Klik op de foto voor een vergroting.
Overige uitslagen: hoofdklasse: LC 2: 4e plaats; 1e Klasse B: LC3: 3e plaats; 2e Klasse A: LC 4: 2e plaats; 2e Klasse C: LC 5: 6e plaats en 3e Klasse B: LC 6: 5e plaats.
 
04-03-2016: RESULTATEN WINTER DOUBLETTE COMPETITIE 2015-2016
5 Prijzen voor Les Cailloux bij finaledag Winter Doubletten Competitie Afdeling 6: 1e prijs hoofdklasse en voor de 14e maal kampioen van afdeling 6: Essa Agzoul en Erik Telkamp; 1e prijs 1e Klasse B Rick en René Melssen; 3e prijs 1e Klasse B Ton Denneman en André van Helmondt; 1e prijs 2e Klasse A: Bart Kouveld en Ruud de Groot (met dank aan vaste reservespeler Ab Bloemendal) en 2e prijs 2e Klasse B Carina van der Lee en Bas Canninga. Allen van harte gefeliciteerd! Dit jaar promoveert dan wel degradeert niemand omdat het volgende speelseizoen de competitie niet meer binnen afdeling 6 plaatsvindt, maar binnen de nieuwe districten; hierdoor doen er meer verenigingen mee dan nu het geval is en zal iedereen een nieuwe start moeten maken.
Klik op de foto's voor een vergroting.
 
03-01-2016: HANS PETERS WINNAAR NIEUWJAARSTROFEEOuderwets gezellig mag de Nieuwjaarsreceptie van 2016 toch wel worden genoemd. In een zeer ontspannen sfeer werd er volop genoten van de gelukwensen voor het nieuwe jaar die iedereen elkaar wenste, de oliebollen (foto 1), de champagne en het mêlée-toernooitje. In de pauze memoreerde voorzitter Guillaume Spiering (foto 2) aan gebeurtenissen van het afgelopen jaar waaronder meerdere behaalde sportieve successen van Les Cailloux, maar ook helaas aan een negatieve activiteit binnen de club die nogal wat onrust onder de leden veroorzaakte. Het bestuur werkt er hard aan om alles weer naar het positieve om te keren. Financieel gaat het de laatste maanden door genomen maatregelen weer stukken beter en zelfs een nieuw toernooi (het Herfstboktoernooi) was helemaal vol! Twee leden van de club zijn dit jaar 25 jaar lid, Jannie en Herman Sluijter; zij kregen de verenigingsspeld door de voorzitter opgespeld (foto 3).
Na afloop van beide partijtjes ging de eer en de wisseltrofee naar winnaar Hans Peters (foto 4). Klik op de foto's voor een vergroting.
KLIK HIER voor een uitgebreide fotoreportage van Johan Huizinga.
 
20-12-2015: KERSTTOERNOOI GEWONNEN DOOR TONNY EN ANNY
Het Kerst-clubtoernooi voor doubletten – dat elk jaar vlak voor kerst wordt gespeeld – was ook nu weer een gezellig toernooi voor leden en introducées.
In een ook dit jaar geheel in kerstsfeer gestoken boulodrome traden 23 teams aan. De wedstrijdleiding was in handen van René Melssen; de prijzentafel in kerstsfeer (rollades, stollen, kransen en dergelijke) was verzorgd door Brigitte Houg. Zij zorgde ook voor een hapje en een drankje, samen met Martha van Koetsveld en Aldert Hanemaaijer.

Na vier voorgelote partijen waren er twee teams die alle partijen hadden gewonnen: het team Tonny van Denderen en Anny van Wijk deed dat met het beste saldo en werd eerste. Op de tweede t/m vijfde plaats eindigden Eef van Wierst en Gerrit Reijersen (tweede), Annet van den Brink en Ruud de Groot (derde),
James Tji en Bert Bels (vierde), Lars Telkamp en Tristan de Leeuw (vijfde). De overige twee prijzen werden verloot, zodat het voor elk team mogelijk was in de prijzen te vallen.
Dat waren dit keer An en Ben van der Molen en Ton Buining met Martha van Koetsveld. Klik op de foto’s voor een vergroting.
 
29-11-2015: LES CAILLOUX WEER VIJFDE BIJ EUROCUP FINALE DAG IN LUXEMBURG

Het team van Les Cailloux heeft – evenals vorig jaar – de vijfde plaats behaald in het finale-weekeinde van de EuroCup (het Europees kampioenschap voor verenigingen). Door een onnodige nederlaag tegen de landskampioen van Luxemburg haalde Les Cailloux net de laatste vier (halve finales) niet. De EuroCup 2015 werd gewonnen door de Italiaanse vereniging Taggese, die daarmee het vorig jaar behaalde kampioenschap prolongeerde; in de finale werd de Franse landskampioen nipt verslagen. Evenals vorig jaar had het kampioenschap om de EuroCup plaats in het Boulodrome National in de Luxemburgse plaats Belvaux. Volgend jaar is de winnaar van de nieuwe nationale petanque-competitie (NPC), waaraan ook Les Cailloux deelneemt, de Nederlandse vertegenwoordiger in de strijd om de EuroCup. De winnaar van de NPC is pas eind mei volgend jaar bekend. Op de foto het Les Cailloux team in de nieuwe gesponsorde kleding van JDC Sport.
Klik op de foto van Jac Verheul voor een vergroting.
 
22-11-2015: CAILLOUX-EQUIPE MIST TICKET NAAR WK 2016
Aan het weekeinde van de NJBB Masters (zaterdag en zondag 21 en 22 november in het Petanquecentrum Nieuwegein) namen drie equipes van de vereniging Les Cailloux deel, tezamen met equipes van vijf andere verenigingen. Deze acht equipes plaatsten zich voor de NJBB Masters op grond van hun behaalde resultaten bij zogeheten teamranking-toernooien (waaronder ook het toernooi Batavia Petanque). Twee van de drie Cailloux-equipes overleefden de eerste ronde niet. De derde equipe (bestaande uit Ferry Kamps, Sjaak Spruijt, Mark Wildeboer en Richard Zuidland) overleefde ook de tweede ronde (halve finale), maar ging in de finale vrij roemloos ten onder tegen de equipe van de vereniging Petanque Union Kennemerland te Haarlem. Daardoor miste deze equipe het ticket naar het wereldkampioenschap 2016 (dat plaatsheeft op het eiland Mádagascar of in Maleisië); dit ticket is de prijs voor de winnaar van de NJBB Masters.
Op de foto beide teams vóór de finale. Klik op de foto voor een vergroting.
 
22-11-2015: OPEN SNERT HUSSELTOERNOOI GEWONNEN DOOR TRISTAN DE LEEUW
Op zondag 22 november namen 32 spelers deel aan het Snert Husseltoernooi bij Les Cailoux. Ook bij dit toernooi lieten onze jeugdspelers zich niet onbetuigd. Tristan de Leeuw eindigde met vier gewonnen partijen en 26 punten op de eerste plaats, nadat hij op de zaterdag ervoor al tijdens het Open Utrechts met zijn maatje Lars Telkamp een tweede plek had bereikt bij de aspiranten. Tweede werd Hans de Jong (4 gewonnen en 24 punten) en derde werd Adrie Troost (4 gewonnen en 20 punten). Het was een gezellig en sportief toernooi en ook dit jaar ontbrak de lekkere snert van Martha van Koetsveld niet. De wedstrijdleiding was in handen van Flip de Zwart en de mooie prijzentafel verzorgd door Jannie van der Lee.
 
21-11-2015: JUBILEUM EDITIE OPEN UTRECHTS JEUGD KAMPIOENSCHAP

Aan de jubileum editie van het Open Utrechts Jeugdkampioenschap namen vijftien teams deel.
Het was voor de 25e keer dat dit jeugdtoernooi werd gehouden bij CdP Les Cailloux.
Tien juniorenteams, vier aspirantenteams en een pupillenteam. Bij de junioren werden Wessel Geertse en Michiel Stoop (Petangeske / Les Pointeurs) eerste, na een spannende finale (13-10) tegen Jobbi Schefferlie en Gideon Schrauwen (Les Boulistes / ERPV Bommequet) die dus een eervolle tweede plek behaalden.
Derde werden Valentino Peeters en Mario Blom (CdP Heerlen / JBC De Walnoot). De aspiranten en pupillen speelden een halve competitie en na vier partijen waren er twee teams die alle wedstrijden tot dan hadden gewonnen, waarmee er voor deze categorie ook een echte finale werd gespeeld.
Uiteindelijk werden Gregory Koolwijk en Rens de Roos (PVN / Blede boulers) eerste en Lars Telkamp en Tristan de Leeuw (Les Cailloux) tweede.
Derde werden Rody Bayens en Rachel van Rooijen (PV Wij liggen / OSB Bodegraven).
Klik op de foto’s voor een vergroting van de prijswinnaars en zie onder "lees meer..." het volledige overzicht met uitslagen.
Lees meer...
 
02-11-2015: DEELNEMERS WK VROUWEN IN THAILAND ALLEN LID VAN LES CAILLOUX

Van 5 tot 8 november 2015 vind in Thailand het wereldkampioenschap Petanque voor vrouwen plaats. Het door de NJBB geselecteerde team (zie foto) bestaat uit vier dames die allen lid zijn van Les Cailloux en dus voor Nederland mogen uitkomen. Op de foto van links naar rechts: Katy Kamps-Bosch, Josefien Koogje, Sandy Rikkers en Elke van der Linden. Op de donderdag voorafgaand aan het WK vrouwen tripletten vind ook het WK tireren vrouwen plaats; hiervoor is geselecteerd Josefien Koogje.
 
01-11-2015: VOLLE BAK BIJ EERSTE HERFSTBOKTOERNOOI LES CAILLOUX
Op zondag 1 november 2015 heeft ons eerste Herfstbok petanque toernooi plaats gevonden. Bij binnenkomst werden alle deelnemers verrast met een kopje koffie/thee en een stuk eigen gemaakte appeltaart. Onder bijna zomerse omstandigheden werd bij aanvang al vermeld dat indien beide teams het eens waren er lekker buiten gespeeld mocht worden, waar vervolgens gretig gebruik van werd gemaakt. Nadat iedere deelnemer zijn/haar 4 partijen gespeeld had, waren er 2 teams met 4 gewonnen partijen; dit waren de teams Bas Velthuizen en Kees Koogje tegen Peter Bonarius en Marwin van Diermen.
Fijn dat Bas een Cailloux lid als maat had, anders was het mogelijk een De Gooiers finale geworden. Uiteindelijk ging het team van Bas en Kees (zie foto links boven) er met de hoofdprijs vandoor. Al met al hebben alle deelnemers, waaronder meerdere jeugdteams, een hele fijne en plezierige dag gehad en is dit nieuwe toernooi zeker voor herhaling vatbaar.
Klik op de foto's voor een vergroting.
 
17-10-2015: ELKE VAN DER LINDEN DEELNEMER AAN EK PETANQUE IN NIEUWEGEIN
In het weekeinde van zaterdag 17 en zondag 18 oktober heeft in het Petanquecentrum in Nieuwegein het Europees kampioenschap petanque voor beloften plaats. Elke van der Linden van de vereniging Les Caillloux te Zeist is één van de speelsters van het Nederlandse damesteam. In november neemt zij voor Nederland deel aan het wereldkampioenschap in Thailand. Ruim zestig Europese topspelers in de leeftijd van 19 tot 23 jaar strijden het komende weekeinde om de titel “Champion d’Europe Petanque d’Espoirs 2015”. Tijdens het weekeinde hebben twee kampioenschappen, voor dames en heren, gelijktijdig plaats.
Onder de deelnemers uit Frankrijk, Italië, België, Spanje, Zweden, Duitsland, Luxemburg, Denemarken, Turkije en Nederland bevinden zich niet alleen beloften voor de toekomst, maar ook topspelers die, zo jong als ze zijn, ook al op grote internationale podia hebben bewezen tot de wereldtop te behoren. De poulewedstrijden starten zaterdag om 9.00 uur. Op zondag wordt om 9:00 uur gestart met de halve finales. De finales in beide categorieën starten op zondag om 14:00 uur.
Het Petanquecentrum bevindt zich aan de Galecopperzoom in Nieuwegein. De toegang is gratis.
 
27-09-2015: LES CAILLOUX BIJ EK MANNEN IN BULGARIJE

De Les Cailloux-equipe die Nederland vertegenwoordigde bij het Europees kampioenschap mannen in de Bulgaarse badplaats Albena, is geëindigd op de negende tot zestiende plaats. De equipe bestond uit Essa Agzoul, Noël Kempeneers, Kees Koogje en Erik Telkamp.
Zij mochten deelnemen aan dit kampioenschap omdat zij vorig jaar winnaar waren van de NJBB Masters.
Bij het EK Precisieschieten eindigde Kees Koogje eveneens op de negende tot zestiende plaats. Hij miste op drie punten een plaats bij de laatste acht.
Er was nog een Les Cailloux-lid actief op dit Europees kampioenschap: Jack Schillemans, al jaren trainer/coach van Noorwegen.
Klik op de foto voor een vergroting.
 
17-09-2015: LES CAILLOUX 1 VOOR DE 18E MAAL AFDELINGSKAMPIOEN CTC
Op de slotdag van de Zomer Club Team Competitie 2015, gehouden bij Les Cailloux Zeist, is het eerste team van Les Cailloux opnieuw kampioen geworden van Afdeling 6 NJBB. Het kampioensteam van Les Cailloux bestond uit: Essa Agzoul, Mohammadi Jadoun, Ferry Kamps, Timo van Korlaar, Erik Telkamp en Khalid el Yazidi; invallers tijdens de competitie waren Rick Melssen, Jack Schillemans, Kees Koogje en Lars Telkamp. Les Cailloux was ook in 2014 en 2013 winnaar van deze competitie.
In 2012 werd de vereniging De Gooiers te Nieuw-Loosdrecht winnaar van de zomer-clubteam-competitie. Daarvoor behaalde Les Cailloux gedurende 15 jaren het kampioenschap. Klik op de foto voor een vergroting.

Overige uitslagen:
Hoofdklasse Les Cailloux 2: 5e plaats en gedegradeerd naar de 1e Klasse;
Hoofdklasse Les Cailloux 3: 4e plaats;
1e Klasse A Les Cailloux 4: 5e plaats en gedegradeerd naar de 2e Klasse;
1e Klasse B Les Cailloux 5: 3e plaats;
1e Klasse B Les Cailloux 6: 5e plaats en gedegradeerd naar de 2e Klasse.


 
13-09-2015: SUCCESSEN VOOR LES CAILLOUX BIJ NK MANNEN, VROUWEN EN JEUGD
">
Bij het Nationaal Kampioenschap voor mannen, vrouwen en jeugd, gehouden bij Les Cailloux in Zeist, heeft Les Cailloux laten zien wat ze zelf in huis heeft:
Kees Koogje en Noel Kempeneers kampioen van Nederland bij de heren, bij de vrouwen Elke van der Linden en Ellen Walrave de 2e plaats, Katy Kamps-Bosch en Sandra Gillieron een gedeelde 3e plaats en Lars Telkamp en Tristan de Leeuw Nederlands Kampioen Jeugd aspiranten. Daarnaast nog Ferry Kamps en Sjaak Spruijt de 2e plaats bij de mannen.
Klik op de foto's voor een vergroting.
 
24-07-2015: LES CAILLOUX OPNIEUW IN FINALERONDE VAN EUROCUP

Les Cailloux heeft evenals in 2014 en in 2013 de finaleronde gehaald van de EuroCup; het Europese kampioenschap voor verenigingen. In haar voorronde-poule in Monaco speelde Les Cailloux tegen de gastheer (1-4 verlies), tegen Bulgarije (5-0 winst); tegen Tsjechië (3-2 winst), tegen Denemarken (3-2 winst) en tegen Wales (5-0 winst). De landskampioen van Hongarije die ook in deze poule was ingedeeld, meldde zich om financiële redenen af.
Door dit resultaat werd Les Cailloux (achter Monaco) tweede in de poule, hetgeen recht geeft op deelname aan de finaleronde die in het laatste weekeinde van november wordt gespeeld; waarschijnlijk in Italië. Naast Les Cailloux nemen daar de nummers één en twee uit de andere drie voorronde-poules deel: Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Polen en Zwitserland.
Het team van Les Cailloux bestond uit Katy Kamps, Elke van der Linden, Noël Kempeneers, Kees Koogje, Jack Schillemans, Mark Wildeboer, Richard Zuidland en coach Ferry Kamps. Klik op de foto's voor een vergroting.
 
13-07-2015: BOB LENS LID VAN VERDIENSTE
Het bestuur heeft Bob Lens benoemd tot lid van verdienste. Tijdens een samenzijn in huiselijke kring kreeg hij de daarbij behorende verenigingsspeld opgespeld, een geschenkje en een bos bloemen. Bob Lens heeft gedurende een lange reeks van jaren veel tijd en energie gestoken in onderhoud en reparatie van het clubgebouw en het terrein. Daarbij schuwde hij het grote en zware werk bepaald niet. Tijdens het samenzijn werd gememoreerd dat zonder de werkzaamheden van Bob Lens gebouw en terrein er een stuk slechter zouden uitzien als nu het geval is. Hij heeft om gezondheidsredenen moeten besluiten zijn werkzaamheden voor Les Cailloux te beëindigen. Klik op de foto voor een vergroting.
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 62 van 308

Actueel
24-05-2016   13.30 uur
Mêlee leden
24-05-2016   19.30 uur
Open super mêlee
25-05-2016   20.00 uur
Algemene ledenvergadering
26-05-2016   13.30 uur
Open hussel
28-05-2016  
Geen jeugdtraining
30-05-2016   19.30 uur
Open euro doublette
31-05-2016   13.30 uur
Mêlee leden
Wie is on-line?
colofon | copyright