Home
Batavia Petanque
Inschrijven
Activiteitenkalender
Nieuws
Nieuws in de media
Jeugdnieuws
Vereniging
Sponsors
Informatie
Fotoalbum
Filmpjes
Bedrijfsuitje
Mailinglist
Links
Contact
Documenten
Column
Gastenboek
Website
Image Image
   Home  
27-06-2015: BATAVIA PETANQUE ZEIST OP 27 en 28 JUNI 2015

Information et inscriptions BATAVIA PETANQUE en francais


Information and subscriptions BATAVIA PETANQUE in English

Dit jaar heeft de 12e editie van het BATAVIA PETANQUE ZEIST plaats op 27 en 28 juni 2015 op het boulodrome van Les Cailloux en op de Koelaan. De inschrijving voor de 4 verschillende toernooien staat inmiddels open (klik hiernaast op de blauwe button TOERNOOI AANMELDEN).

Klik op de flyers voor een vergroting en klik op Lees meer... voor alle overige informatie.

Batavia Petanque vond voor het eerst plaats in Lelystad in 2004, het Zeist Open Weekend in Zeist in 2005. In 2010 zijn beide toernooien samengevoegd onder de gecombineerde naam Batavia Petanque Zeist. Hoofdsponsor is JDC Sport uit Lelystad, officieel importeur en distributeur in Nederland van OBUT en alle overige onder OBUT vallende merken.

Lees meer...
 
21-03-2015: LES CAILLOUX SLEEPT VIER PRIJZEN BINNEN OP FINALEDAG WCTC
Zaterdagmiddag 21 maart 2015 de laatste en finaledag van de Winter Club Team Competitie 2014-2015. Les Cailloux heeft vier mooie prijzen binnengehaald: één 1e prijs en drie maal een tweede prijs van in totaal zes deelnemende teams!
Hoofdklasse: Team 1 van captain Johan Huizinga 2e prijs (de titel van vorig jaar net niet kunnen prolongeren).
1e Klasse A: Team 2 van captain René Melssen 1e prijs en gepromoveerd (en weer terug in de Hoofdklasse).
3e Klasse A: Team 4 van captain Martin Donath 2e prijs.
3e Klasse B: Team 5 van captain Gerda Edelman 2e prijs.
Klik op de foto's voor een vergroting.
 
17-03-2015: SPANNENDE FINALE LADDERCOMPETITIE 2014-2015
Dinsdagmiddag 17 maart 2015 vond de Laddercompetitie 2014-2015 plaats. Tien dinsdagmiddagen strijden onze leden om bij de vier beste mannen en de vier beste vrouwen te komen. Bij de mannen waren dit Wieger Bosma, Hans de Jong, Bing Tji en Lenard Bronswijk. Wieger kan door omstandigheden de finale niet spelen. James Tji en Jan van der Lee staan gelijk dus is er een barrage nodig om uit te maken wie de finale mag spelen. Dit wordt James Tji. De vier beste vrouwen zijn Denise Buining, Joke van Dorresteijn, Janny van der Lee en Annie van Wijk. De finale uitslag bij de dames is: 1e Joke van Dorresteijn, 2e Denise Buining (doet voor het eerst mee), 3e Janny van der Lee en 4e Annie van Wijk. De uitslag van de finale bij de heren is: 1e Hans de Jong, 2e Bing Tji, 3e James Tji (doet voor het eerst mee) en 4e Lenard Bronswijk. Voorzitter Guillaume Spiering reikt de prijzen uit.
Tekst: Gerard van Dorresteijn; foto's: Johan Huizinga. Klik op de foto's voor een vergroting. Meer foto's in het fotoalbum, klik hier.
 
05-03-2015: ESSA AGZOUL EN ERIK TELKAMP VOOR DE 13E MAAL AFDELINGSKAMPIOEN WDC
Eindresultaten voor Les Cailloux Winter Doubletten Competitie 2014-2015:
Hoofdklasse: 1e prijs: Essa Agzoul en Erik Telkamp (foto Johan Huizinga)
1e klasse A: 3e prijs: Ton Denneman en André van Helmondt (foto Johan Huizinga)
1e klasse B: 3e prijs: René Melssen en Rick Melssen (derde maal derde) (foto Brigitte van Remmerden)
2e klasse D: 2e prijs: Bernard Baakman en Dolf van Dam (gepromoveerd naar de 1e klasse) (foto Facebook Bernard Baakman:-)
Gedegradeerd: hoofdklasse: Peter Brittijn en Karlijn Bosch - de Jong en Cees de Ligt en André Zwaal;
1e klasse A: Patrick Bertrand en Ruud de Groot; 1e klasse B: Wieger Bosma en Leo Roest.
Klik op de foto's voor een vergroting.
 
01-03-2015: LES CAILLOUX VOOR ZEVENDE KEER NATIONAAL VERENIGINGSKAMPIOEN
Les Cailloux heeft haar titel ՚nationaal kampioen verenigingen՚ in het weekeinde van 28 februari/1 maart geprolongeerd. Het is de zevende keer dat Les Cailloux nationaal verenigingskampioen werd; eerder gebeurde dat in 2005, 2006, 2010, 2011, 2013 en 2014. In de finale won Les Cailloux van de vereniging De Gooiers te Nieuw-Loosdrecht, de tweede vertegenwoordiger van afdeling 6 in de finaleronde. Het is voor het eerst in de historie dat twee clubs uit één afdeling als eerste en tweede eindigen bij het nationaal kampioenschap voor verenigingen. Het team van Les Cailloux bestond uit Elke van der Linden, Diana de Wolf, Essa Agzoul, Patrick Bosch, Noël Kempeneers, Kees Koogje, Erik Telkamp, Mark Wildeboer en Richard Zuidland, met Ferry Kamps als coach.
Het nationaal kampioenschap voor verenigingen werd gehouden in het Petanquecentrum Nieuwegein. Door dit resultaat mag Les Cailloux deelnemen aan de voorronden van de EuroCup 2015, het Europees kampioenschap voor verenigingen. Les Cailloux is daarbij ingedeeld in een poule, waarvan de wedstrijden in het weekeinde van 24, 25 en 26 juli worden gespeeld in Duitsland, Frankrijk, Monaco of Italië. De nummers één en twee van de vier poules plaatsen zich voor de eindronde van de EuroCup die in het weekeinde van 27, 28 en 29 november plaatsheeft in Italië. Dit was het laatste jaar waarin de nationaal verenigingskampioen voortkomt uit de afdelingsvoorronden plus een landelijk finale-weekeinde. Volgend jaar is de nationaal verenigingskampioen de winnaar van de hoofdklasse van de nieuwe nationale clubteam-competitie (NCC), die wordt gespeeld van september 2015 tot april 2016. De verenigingen Les Cailloux en De Gooiers komen namens afdeling 6 in elk geval uit in de hoofdklasse van de NCC. (Tekst: Guillaume Spiering. Foto: Johan Huizinga.) Klik op de foto voor een vergroting.
 
25-01-2015: SEXTETTE TEAM "LES TRAITEURS" WINNAAR GEHAKTBALLENTOERNOOI 2015

De 5e editie van het Gehaktballentoernooi voor sextetten was wederom een succes en een uitermate gezellige dag voor de 36 deelnemers. Zes teams streden voor de Gehaktballen-wisselbeker en de jaarlijkse roem. Eén team won alle acht wedstrijden en verdiende daarmee de wisselbeker: "Les Traiteurs" van captain Edward van der Meulen. Op de tweede plaats met zeven gewonnen partijen eindigde – net als vorig jaar - het team "De Ballen Braaiers" van captain Annet van den Brink. De spelers van de eerste twee teams kregen traditiegetrouw een blik met gehaktballen in vette jus.
De winnaar van eerdere edities (het team "The Meatballs" van captain Hans van Schaik) werd ook deze keer derde. Op de vierde plaats eindigde het team "La Boule Viandes" (captain Henk Schenk); vijfde werd het team "De Deurzakkers" (captain Tonny van Denderen); zesde en laatste werd het team "The Losers" (captain Ben Hansen). Dank is verschuldigd aan René Melssen, die – wederom - de wedstrijdleiding voor zijn rekening nam en dit keer ook voor de prijzen en de stampotten had gezorgd. Tevens dank aan kantinemedewerkers Martha van Koetsveld en Paul Gadella. Na de prijsuitreiking was het tijd voor de gezamenlijke maaltijd van uiteraard stampotten met gehaktballen en worst. Klik op de foto voor een vergroting.
 
20-01-2014: PAUL VAN EIJKELENBORG OVERLEDEN

Paul van Eijkelenborg is niet meer. Met grote droefheid deelt het bestuur van CdP Les Cailloux mede dat Paul dinsdagavond 20 januari 2014 op 61-jarige leeftijd is overleden. Paul was meer dan 25 jaar lid van Les Cailloux en sinds vorig jaar Lid van Verdienste. Tijdens een speciale bijeenkomst in het boulodrome heeft Paul wegens zijn ongeneeslijke ziekte met nog korte levensverwachting al op 24 september 2014 afscheid genomen van de LC-leden met wie hij de meeste contacten onderhield en het meeste heeft samengewerkt.
Paul was in de boulewereld een petanque icoon en een bekende verschijning op menige toernooien, zowel als speler en als coach. In 1989 werd hij Nederlands Kampioen Tête-à-Tête. De laatste jaren was hij met name coach van het verenigingsteam van Les Cailloux, dat onder zijn leiding 6 maal Nederlands Kampioen werd en meerdere keren in Europees verband de Eurocup meespeelde.
Het bestuur en alle leden wensen zijn dierbaren alle sterkte voor dit grote verlies.
Klik op de fotocollage voor een vergroting. (foto's Johan Huizinga)
 
04-01-2015: BERNARD BAAKMAN WINNAAR NIEUWJAARSTOERNOOI 2015 EN KIKA OPBRENGST 1030,75
De nieuwjaarsreceptie 2015 had deze maal een bijzonder karakter. Naast het gebruikelijke toernooitje met twee partijtjes melee - gewonnen door Bernard Baakman en trots op de foto met de wisseltrofee - en een korte toespraak van voorzitter Guillaume Spiering was er ook de bekendmaking van de opbrengst van de KIKA collecte. De totale opbrengst tot nu toe was € 1.030,75 en is door initiatiefnemer Paul van Eijkelenborg middels een cheque overhandigd aan Henk Verhoeven, vertegenwoordiger van het fonds KIKA. Daarbij was ook aanwezig Theo van der Meer van het PetanqueForum, die het een en ander daarvoor heeft georganiseerd op het eind december 2014 gehouden PetanqueForum Feest. De bijdragen voor dit fonds zijn alle opgebracht door leden van bouleverenigingen. Nog steeds kunnen bijdragen worden gestort: klik hier om deze actie te steunen. Klik op de foto's voor een vergroting. Klik hier voor een uitgebreide fotoreportage van Johan Huizinga.

 
25-01-2015: INSCHRIJVEN VOOR NC, AC EN CTC MOGELIJK TOT 25 JANUARI 2015
In de zomer van 2015 wordt voor de laatste keer in de huidige vorm de Nationale Competitie (NC) landelijk en zonaal gespeeld. Binnen de afdeling kan men deelnemen aan de Afdelingscompetitie (AC) en Clubteamcompetitie voor zestallen (CTC). De data waarop de NC en AC wordt gespeeld zijn 12 en 26 april, 17 mei en 7 juni (met reserve dag op 14 juni). De data waarop de CTC wordt gespeeld zijn 2, 16 en 30 april, 21 mei, 4 en 18 juni, 2 juli, 27 augustus,10 en 17 september. De teams in de hogere klassen NC hebben zich reeds vr 15 december opgegeven, zodat zij in de sterkte beoordeling van de plaatsingscommissie worden meegenomen. De overige teams kunnen zich nog tot 25 januari 2015 opgeven. Opgave van de teams - door de teamcaptains - kan via de inschrijfmodule op onze website. Daar kun je tevens meer informatie vinden over deze competities. In geval van vragen bel Ren Melssen 06 - 53 94 94 03.
 
21-12-2014: KERSTTOERNOOI GEWONNEN DOOR AN VAN DER MOLEN EN JANNY SLUIJTER

Zoals de laatste jaren gebruikelijk vond op de zondag voor kerstmis het kersttoernooi voor doubletten plaats.
Bij dit clubtoernooi kunnen leden ook eventueel introducés meevragen om vier partijen te boulen en daarmee kennis te maken met onze gezellige sport petanque. In een ook dit jaar geheel in kerstsfeer gestoken boulodrome traden 24 teams aan. De wedstrijdleiding was deze keer in handen van René Melssen; de prijzentafel in kerstsfeer (rollades, stollen, kransen en dergelijke) was verzorgd door Brigitte van Remmerden. Zij zorgde ook voor een hapje en een drankje, samen met Paul Gadella.

Na de vier voorgelote partijen was er slechts één team dat alle partijen had gewonnen: het team van An van der Molen en Janny Sluijter. Op een tweede t/m zesde plaats eindigden Ab Bloemendal en Ruud de Groot (tweede), Eef en Annet van den Brink (derde), Bing en James Tji (vierde), Ton en Jeannette Denneman (vijfde), Joke van Dorresteijn en Hans de Jong (zesde). Voor de twee pupillen Tristan de Leeuw en Lars Telkamp was er een aanmoedigingsprijs. Zij hadden twee partijen gewonnen, een prima prestatie!
Tekst: René Melssen; foto: Brigitte van Remmerden. Klik op de foto voor een vergroting.
 
02-12-2014: ZILVEREN NJBB-SPELD VOOR CHARLES VAN DE BEEK
Het Cailloux-lid Charles van de Beek is onderscheiden met de zilveren bondsspeld van de Nederlandse jeu de Boules Bond.
Hij ontving de bondsspeld als dank en erkenning voor zijn jarenlange lidmaatschap en latere voorzitterschap van de reglementscommissie van de bond. Zijn inbreng in de commissie was steeds gestoeld op zijn deskundigheid en grote kennis van de spelregels en de organisatie.
Zijn ervaring betrof vaak de praktische toepassing van de spelregels, of de toepasbaarheid daarvan in complexe wedstrijd- of toernooisituaties. Met zijn grondige kennis van de Franse taal was de vertaling van het internationale spelreglement petanque – één van de hoofdtaken van de reglementencommissie – regelmatig een peulenschil.
Charles van de Beek was ook jarenlang bestuurslid (wedstrijdsecretaris) van Les Cailloux en wedstrijdleider bij tal van toernooien en is voor zijn verdiensten voor de club in 2004 Lid van Verdienste geworden.
 
30-11-2014: LES CAILLOUX VIJFDE BIJ EUROCUP 2014
Les Cailloux is op een gedeelde vijfde plaats geindigd bij de finale van de EuroCup 2014; het Europees kampioenschap voor verenigingen. De club plaatste zich eind juli voor deze finale door tweede te worden in n van de vier voorronden.
Met name het ondermaatse spel tijdens de tweede van de drie wedstrijddagen belette het team van Les Cailloux een hogere eindklassering te behalen.
Klik op de foto voor een vergroting.
Klik hieronder op Lees meer... voor het volledige verslag.
Lees meer...
 
23-11-2014: SNERTTOERNOOI GEWONNEN DOOR BERT BELS

Zondag 23 november hebben 48 mensen meegedaan aan het snert toernooi. Er worden vier partijen mêlee gespeeld. Een fijne sfeer, spannende wedstrijden en de heerlijke erwtensoep, met daarbij roggebrood met katenspek, dragen bij aan even zeer geslaagd toernooi. Dat het spannend is geweest blijkt wel uit de uitslag.
Er zijn maar 5 deelnemers die alle 4 partijen hebben gewonnen. De einduitslag is als volgt:
1e plaats Bert Bels: 4 gewonnen en een saldo van 36 punten;
2e plaats Hans de Jong: 4 gewonnen en een saldo van 33 punten;
3e plaats Jannie Slijter: 4 gewonnen en een saldo van 28 punten;
4e plaats Ben Hansen: 4 gewonnen en een saldo van 24 punten;
5e plaats Leo Roest: 4 gewonnen en een saldo van 19 punten.
Als laatste is geëindigd Annie van Wijk: 0 gewonnen en een saldo van -39.
Dank is verschuldigd aan Martha van Koetsveld (maker van de heerlijke erwtensoep), Francien van Daalen en Janny van der Lee die voor de prachtige prijzentafel hebben gezorgd. Tekst en foto: Gerard van Dorresteijn.
 
23-11-2014: LES CAILLOUX-EQUIPE WINT NJBB MASTERS 2014 EN GAAT NAAR EK 2015!
De NJBB Masters 2014 – een wedstrijd tussen de top-8 teams van Nederland dit seizoen – is dit weekend overtuigend gewonnen door het Les Cailloux-kwartet Noël Kempeneers, Kees Koogje, Essa Agzoul en Erik Telkamp. Met het veroveren van deze titel zal dit viertal door de Nederlandse Jeu de Boules Bond worden aangewezen als nationaal team tijdens het Europese Kampioenschap triplettes Mannen 2015.
Klik op "Lees meer..." voor de rest van het verslag.
Op de foto (met dank aan Theo van der Meer) v.l.n.r.: Erik, Essa, Noël en Kees. Tekst: Paul van Eijkelenborg.
Lees meer...
 
22-11-2014: PUPILLEN TRISTAN EN LARS ASPIRANTENKAMPIOEN OPEN UTRECHTS JEUGDKAMPIOENSCHAP
De 24e editie van het Open Utrechts – met 16 deelnemende teams - leverde succes op voor twee pupillen, namelijk Tristan de Leeuw en Lars Telkamp. Doordat er slechts twee pupillen teams deelnamen (beide van Les Cailloux) werden zij ingedeeld bij de aspiranten. Na vier partijen speelden zij de finale om de eerste plaats en werden verdienstelijk kampioen. Tweede werden Bo Rekker en Rody Bayens (mixteam) en op een derde plaats eindigde een Les Cailloux team bestaande uit Diede Lutjenkossink, Sanne van Ieperen en Jordy de Heus.
Bij de junioren werden Romulo van Stockum (PUK) en Mario Blom (’t Dupke) eerste. Voor Romulo de laatste keer dat hij vanwege zijn leeftijd kon deelnemen, een mooie afsluiter van zijn jeugdperiode. Tweede werden Mauro Saunier en Rebecca Dekker (PUK) en derde Valentino Peeters + Wessel Geertse (Mix Heerlen/Petangeske). Zie de foto’s met de prijswinnaars en onder "lees meer..." het volledige overzicht met uitslagen.
Lees meer...
 
11-11-2014: CHEQUE VOOR CdP LES CAILLOUX TIJDENS DE RABO CLUBKAS CAMPAGNE!
Les Cailloux heeft deelgenomen aan de Rabo Clubkas Campagne 2014. De Rabobank feliciteert Les Cailloux met deze bijdrage uit het coöperatief dividend van Rabobank Utrechtse Heuvelrug. Tijdens de Rabo Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank Utrechtse Heuvelrug hun stem uitbrengen op deelnemende verenigingen die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging ontvangt. Dat geld is afkomstig uit het coöperatief dividend van de bank.
Doel is hiermee het lokale verenigingsleven te steunen. Dit jaar werd er € 100.000 verdeeld onder de 97 deelnemende clubs. Er werd meer dan 6.800 keer gestemd door de leden van Rabobank Utrechtse Heuvelrug. In totaal is er 40 keer gestemd op Club de Petanque Les Cailloux door de leden van de Rabobank. Dat staat gelijk aan een bedrag van € 587,80!
 
28-10-2014: GEEN EURODOUBLETTE MEER OP DE MAANDAGAVOND IN DE WINTERPERIODE
Mededeling van het bestuur:
Wegens structureel te weinig deelname is de maandagavond opening (Eurodoublette) vooralsnog gedurende de winterperiode (1 oktober - 31 maart) met directe ingang geschrapt. Op de dinsdagavond is dan iedereen van harte welkom om mee te doen aan drie potjes gezellig boulen volgens het melée systeem.
De inleg is € 1,00 voor leden, voor leden van zusterverenigingen € 2,00 en voor niet-leden € 3,00.
Alle inleggeld is prijzengeld.
 
01-10-2014: LES CAILLOUX SPELER ESSA AGZOUL NAAR WK TETE A TETE 2015.
Van vrijdag 23 t/m zondag 25 januari 2015 wordt in Nice, Frankrijk, het eerste officiële Wereld Kampioenschap Tête à Tête georganiseerd.
Op dit WK mag het Les Cailloux lid Essa Agzoul, als winnaar van het Nationaal Kampioenschap Tête à Tête 2014, Nederland vertegenwoordigen. Les Cailloux feliciteert Essa met deze eer en wenst hem veel succes.
Op de foto: Essa in actie tijdens de Eurocup in Zeist op 27 juli 2014.
Lees meer...
 
24-09-2014: AFSCHEID PAUL VAN EIJKELENBORG
Tijdens een speciale bijeenkomst in het boulodrome heeft Paul van Eijkelenborg wegens persoonlijke omstandigheden (ongeneeslijke ziekte met nog korte levensverwachting) afscheid genomen van de LC-leden met wie hij de meeste contacten onderhoudt en hij het meeste samenwerkt. In een toespraakje gaf Paul een indringend inkijkje in de reden en aanleiding voor deze bijeenkomst. Hij onthulde een sterk vergrote, ingelijste groepsfoto van de deelnemers aan de voorronde van de EuroCup, die eind juli bij Les Cailloux plaatshad. De foto is een herinnering aan de meest recente activiteit die Paul voor de club heeft verricht. Omdat hij gedurende een reeks van jaren op diverse terreinen veel voor de vereniging heeft gedaan, werd Paul benoemd tot lid van verdienste. Behalve de daarbij behorende speld, kreeg Paul door verenigingsvoorzitter Guillaume Spiering namens de Nederlandse Jeu de Boules Bond ook de zilveren bondsspeld opgespeld als erkenning en waardering voor al dat gene wat hij voor de afdeling en de bond heeft gedaan en verricht.
 
18-09-2014: EINDRESULTATEN CTC 2014: ZES VAN DE ZEVEN TEAMS IN DE PRIJZEN!
Na 10 donderdagavonden van de Zomer Club Team Competitie kan de eindstand weer worden opgemaakt na de slotdag van 18 september 2014.
Les Cailloux 1 (hoofdklasse) van teamcaptain Erik Telkamp is opnieuw afdelingskampioen geworden;
Les Cailloux 2 (hoofdklasse) van teamcaptain Patrick Bosch is op de derde plek geëindigd;
Les Cailloux 3 (1e klasse B) van teamcaptain Johan Huizinga heeft de 2e prijs gewonnen;
Les Cailloux 4 (1e klasse A) van teamcaptain Hans van Schaik is kampioen geworden en promoveert naar de hoofdklasse;
Les Cailloux 5 (2e klasse B) van teamcaptain Edward van der Meulen heeft de 2e prijs gewonnen;
Les Cailloux 6 (2e klasse C van teamcaptain Bernard Baakman is kampioen geworden en promoveert naar de 1e klasse;
Les Cailloux 7 (2e klasse D) van teamcaptain Carina van der Lee heeft de 2e prijs gewonnen.
Klik op de foto's voor een vergroting.
 
18-09-2014: CAILLOUX-SPEELSTER NAAR EK VROUWEN
De Cailloux-speelster Diane de Wolf is door de Nederlandse Jeu de Boules Bond geselecteerd voor de equipe die namens Nederland van 25 tot en met 28 september 2014 deelneemt aan het Europees kampioenschap voor vrouwen in de Turkse plaats Mersin.
Diane de Wolf heeft haar plaats in de Nederlandse equipe met name te danken aan het behalen van het nationaal kampioenschap voor vrouwen in 2013 en 2014.
Haar drie equipegenoten zijn lid van andere clubs buiten afdeling 6: Frances van Donge, Sandy Rikkers en Lieke van der Voort.
 
27-07-2014: LES CAILLOUX WEER IN FINALE EUROCUP

Voor het tweede achtereenvolgende jaar heeft Les Cailloux zich geplaatst voor de finaleronde van de EuroCup, het Europees kampioenschap voor nationale verenigingskampioenen. In de kwalificatieronde die in Zeist werd gespeeld, verloor Les Cailloux de eerste wedstrijd nipt van de kampioen van Finland, maar vervolgens werd met ruime cijfers gewonnen van de kampioenen van Oostenrijk, Rusland, Jersey en Slovenië.
Klik op Lees meer... voor het volledige verslag. Klik op de foto voor een vergroting. Voor een uitgebreide fotoreportage van Johan Huizinga van beide dagen in Zeist klik hier.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 62 van 279

Actueel
31-03-2015   13.30 uur
Mlee leden
31-03-2015   19.30 uur
Open super melee
Wie is on-line?
We hebben 2 gasten online
colofon | copyright