Home
Vereniging
Bedrijfsuitje/Verhuur
Inschrijven
Activiteitenkalender
Zeist Open Weekend
Nieuws
Jeugdnieuws
Petanque Info
Nieuws in de media
Sponsors
Fotoalbum
Filmpjes
Links
Contact
Documenten
Column
Gastenboek
Website
Image Image Image
   Home  
18-08-2012: HENK VAN BOESCHOTEN 2E PLEK COUPE DES NATIONS EK-VETERANEN
Henk van Boeschoten van Les Cailloux mocht samen met Ruud Sakes, Simon op den Kelder en Italo Pialorsi Nederland vertegenwoordigen op het Europees Kampioenschap Veteranen op 17 en 18 augustus 2012 in Denemarken. Coach en begeleider was Meep Poel. Het team van onze Henk behaalde niet de poule voor het Europees Kampioenschap, maar wist uiteindelijk wel een mooie tweede plek in de Coupe des Nations te bereiken. Voor alle info en meer foto's klik op Petanqueforum.
Klik op de foto's (met dank aan Petanqueforum.nl) voor een vergroting.
 
22-07-2012: MAN-VROUW ZOMERTOERNOOI GEWONNEN DOOR SIMONE EN PASCAL
Eindelijk, na wekenlang regen, regen en nog eens regen, een schitterende zomerdag en dan het man-vrouw toernooi spelen bij Les Cailloux. Vorig jaar met nog 36 deelnemende teams in de regen en dan nu nu met prachtig weer slechts een opkomst van 18 teams. Heel jammer voor dit jaarlijkse toch prima georganiseerde toernooi, maar niet minder sportief, sfeervol en spannend tot in de finale. In de finale moest het team van Simone van Middelaar en Pascal Wijnstekers het opnemen tegen het team van Netty Lensink en Peter Bonarius. Na een slecht begin keken Netty en Peter tegen een achterstand aan van 2-8. Maar ze krabbelden terug en het werd zelfs 12-12. Jammer voor hen, maar goed voor Simone en Pascal, dat ze in de laatste mene niet wisten te overtuigen en Simone en Pascal gingen er uiteindelijk met de hoofdprijs vandoor.

Klik op de foto van de winnaars (met dank aan Marianne de Liefde) voor een andere foto....Voor de uitslagen van de A- en B-poule, klik op: Lees meer....
Lees meer...
 
08-07-2012: SONIA EN ANDRE ZWAAL BEHALEN 2E PLAATS OP NK MIX

Zondag 8 juli 2012: op het Nederlands Kampioenschap Mix (doubletten voor man+vrouw) behaalden Sonia en André Zwaal een 2e plaats. Een geweldige prestatie voor deze twee kanjers van Les Cailloux. Met een super mooie finale met spel van super hoog niveau speelden zij in de finale tegen Carola Voogt (DGW Den Haag) en Kees Koogje (MIDI Delft, TEAM KTK). Dat de strijd gelijk opging blijkt uit de eindstand van 12-13. Sonia en André stonden zelf op een voorsprong van 12-11. Jammer dat zij de laatste mene net niet uit konden maken. Complimenten en felicitaties aan SONIA en ANDRE ZWAAL !

Op de foto (met dank aan Paul Koogje) van links naar rechts: Carola, Kees, Sonia en André.
Klik op de foto voor een vergroting van supertrotse pa André met dochter Sonia.

 
30-06-2012: BATAVIA PETANQUE – ZEIST OPEN WEEKEND: "VOLLE ZON OVER HET PETANQUE"

Zaterdagmorgen 30 juni 2012 is het toernooi succesvol gestart met heerlijk weer. “Volle zon over Petanque”.
Les Cailloux kan terugkijken op een zeer geslaagde derde editie van Batavia Petanque – Zeist Open Weekend. Dat ondanks het feit dat de opkomst bij de triplettes jammer genoeg beneden de verwachtingen bleef. Verrassend was de komst op het allerlaatste moment van een flinke groep Belgische (ex)kampioenen, onder wie zelfs de wereldkampioen uit 2000, Jean-François Hémon. De opkomst bij het doublettetoernooi daarentegen was vergelijkbaar met de opkomst in 2011.

Verheugend was ook de groei van beide promotietoernooien. De deelnemers kwamen niet alleen uit Zeist en directe omgeving, maar zelfs ook uit België en Engeland! Het vervangen van de triplette-formule door een doublette-versie op de zaterdag heeft volgens verwachting goed uitgepakt. De live internetbeelden werden via het petanqueforum uitgezonden. Een aantal bewaarde opnames zijn nog steeds terug te zien.
De winnaars van het ranglijsttriplettetoernooi zijn voor de 2e maal: Mourad el Ansari + Martin Bakker + Kees Koogje (TEAM KTK) ('t Zwijntje/ le Biberon/ MIDI Delft), zie foto linksboven. De winnaars van het ranglijst doublettetoernooi zijn: Jean-Francois Hemon + Michel van Lierde (Belgique), zie foto boven rechts. De winnaars van de promotietoernooien op zaterdag en zondag zijn resp. Bert Fokkerts + Bregina Fokkert en Inge ten Hengel + Ronald Groenendijk, zie foto's resp. links en rechts onder. Klik op de foto's voor een vergroting. Voor een leuke foto-impressie van beide dagen: KLIK HIER. Foto's met dank aan Marianne de Liefde. Voor nog veel meer foto's van Marianne klik hier.
Klik op: Lees meer... voor het volledige verslag en alle uitslagen van beide ranglijsttoernooien en promotietoernooien.

Lees meer...
 
23-06-2012: SLOTDAG JEUGDSEIZOEN
Op vrijwel iedere zaterdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur kunnen jeugdleden, ook van andere verenigingen, de trainingslessen en oefeningen bij Les Cailloux volgen. Deze trainingen worden gegeven door Henk van Helmondt, Mark Koning en Bart Kouveld. Zoals gebruikelijk vindt er aan het eind van elk jeugdseizoen een slotdag plaats, vlak voor de vakantie. De jeugdleden, ouders (tevens vrijwilligers) en trainers zijn dan uitgenodigd voor een gezellige middag met partijtjes boulen, een boulescircuit en een lekkere barbecue tot slot, waar iedereen een bijdrage aan levert. Ook dit keer was het een gezellige afsluiting van het seizoen waarbij iedereen weer werd verrast met een cd (de 11e editie alweer) en voor de beste deelnemers was er een leuke prijs.
 
10-06-2012: ERIK, ESSA EN NOEL VOOR DE DERDE KEER OP RIJ KAMPIOEN NC

Op zondag 10 juni is het eerste team van Les Cailloux tijdens de slotdag van de NC in Nieuwegein opnieuw kampioen geworden in de ereklasse van de Nationale Competitie. Voor dit team - bestaande uit Erik Telkamp, Essa Agzoul en Noel Kempeneers - was het de derde titel op rij. Een topprestatie en tevens een unicum in de historie van de NC. Met deze eerste plaats hebben zij zich tevens geplaatst voor de NJBB Masters in 2013, waarmee een EK plek veroverd kan worden. De overige drie teams van Les Cailloux eindigden buiten de vier hoogste plaatsen die daarop recht geven, maar handhaafden zich wel in de hoogste klasse van de NC.
Op de foto (met dank aan Henk van Rekum) van links naar rechts: Erik, Essa, Noel en reservespeler Jack Schillemans. Klik op de foto voor een vergroting.
 
01-06-2012: HELPENDE HANDJES AVOND WEER "THUIS" BIJ LES CAILLOUX

De Helpende Handjes avond op 1 juni was weer ouderwets gezellig bij Les Cailloux, daar waar het vorig jaar nog plaats vond bij ’t Jagershuys. Het bestuur had voor alle vrijwilligers een geheel verzorgde avond georganiseerd waar iedereen van heeft kunnen genieten. Na de ontvangst met koffie en speciaal 'Les Cailloux gebak' was er allereerst een optreden van een troubadour die met enkele woorden voor iedereen een persoonlijk lied ten gehore kon brengen. Onze meesterkok Henk van Helmondt had weer een mooi en heerlijk uitgebreid buffet weten samen te stellen, waar alle aanwezigen dankbaar gebruik van maakten. Tijdens de maaltijd, de twee potjes boulen en na afloop daarvan werd de muziek verzorgd door DJ Mart Lodder. De Helpende Handjes wisseltfroffee werd gewonnen door het 'Overig-Helpende Handjesteam'.

Klik op de gebakfoto voor een vergroting.
Voor een uitgebreide fotoreportage van Annet van den Brink klik hier.

 
03-06-2012: NATIONALE COMPETITIE SUCCES VOOR LC-TEAM CEES, SONIA EN ANDRE
Tijdens de slotdag van de Nationale Competitie in zone B bij Les Cailloux is het team van Cees de Ligt, Sonia en André Zwaal het gelukt om kampioen te worden in de eerste klasse. Hiermee promoveren zij naar de hoofdklasse. De andere twee LC-teams, het team van Johan Huizinga, Ruben van Stockum en John van Ravenswaaij en het team van Katy Bosch, Janneke Gravesteijn en Bart Kouveld behaalden respectievelijk in deze klasse de vijfde en zesde plaats.
In de 2e klasse A behaalde het team van Christien van Maarseveen, Peter Brittijn en Henk van Helmondt de 2e plaats en promoveren daarmee naar de 1e klasse.
Een 8e plaats in de 2e klasse B was voor het team van Ton Denneman, Hans van Schaik en Andre van Helmondt. Klik op de foto's voor een vergroting. (Peter Brittijn ontbreekt).
 
28-05-2012: OPEN PINKSTER HUSSELTOERNOOI GEWONNEN DOOR RIA VAN DORRESTEIJN EN JAN VAN DER LEE

Onder een stralende zon werd op maandag 28 mei met 32 deelnemers het Open Pinkster Husseltoernooi gehouden. Er werden met 8 doublettes 4 partijen gespeeld. Het resultaat was dat geen enkele deelnemer 4 partijen had gewonnen. De einduitslag werd een gedeelde eerste plaats met een totaal van 20 punten uit 3 gewonnen partijen: Ria van Dorresteijn en Jan van der Lee. Als tweede eindigde Ria de Boer met 15 punten en op de derde plaats Hans Peters met 12 punten.

Op de foto (met dank aan Bep Tessers) van links naar rechts: Henk Schenk (wedstrijdleider), Jan van der Lee en Ria van Dorresteijn. Klik op de foto voor een vergroting.

 
26-05-2012: NK VETERANEN, VROUWEN, JEUGD

Op een heerlijke zonnige dag werden op zaterdag 26 mei bij De Goede Worp in Den Haag de Nederlandse kampioenschappen Veteranen, Vrouwen en Jeugd gehouden. Daarbij werd Ramon van Grondelle van Les Cailloux pupillenkampioen, was er een tweede plaats voor Bas Lutjenkossink bij de aspiranten en werden Lisa Zwaal en Romulo van Stockum derde bij de junioren. Bij de dames was er een tweede plaats voor Katy Bosch en bij de Veteranen een derde plaats voor het LC-team van Hans de Jong, Cees de Ligt en Guillaume Spiering. Lees het volledig verslag en uitslagen op het petanqueforum en bekijk de foto's van Theo van der Meer.

 
25-04-2012: ALGEMENE LEDENVERGADERING
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 25 april jl. is Han de Bruin benoemd tot bestuurslid. Zij wordt de nieuwe secretaris. Om persoonlijke redenen is Paul van Eijkelenborg na anderhalf jaar gestopt als bestuurslid PR en Sponsoring. Paul blijft nog wel actief voor sponsoring, jeugd en het organiseren van Batavia Petanque Zeist Open Weekend. Verder heeft de ALV het jaarverslag en de jaarrekening 2011 goedgekeurd en werd het bestuur décharge verleend voor het gevoerde financiële beleid. Op de foto links: het nieuwe bestuurslid Han de Bruin en rechts het vertrekkend bestuurslid Paul van Eijkelenborg.
 
14-04-2012: 19E EDITIE OPEN UTRECHTS JEUGDKAMPIOENSCHAP
Op zaterdag 14 april 2012 vond de 19e editie van het Open Utrechts Jeugd Kampioenschap plaats bij Les Cailloux. Aan deze triplette voorjaarseditie namen 19 teams deel, vier meer dan vorig jaar. Dat kwam vooral omdat onze zuiderburen uit Vlaanderen acht teams hadden aangemeld. Er waren zes junioren-, elf aspiranten- en twee pupillenteams, die met de aspiranten meespeelden. Het was een gezellig toernooi met spannende wedstrijden, prima weer en succesvol voor een aantal jeugdleden van Les Cailloux. Bij de junioren won het NJS team van Etienne Baks, Lieke van der Voort en Milan Saunier. Tweede werd het PFV team van Joren D'Heedene, Geoffrey Kausse en Cedric Smulders en derde het NJS team bestaande uit Lisa Zwaal, Femke van Ieperen (beide Les Cailloux) met Rick van Lier.
Bij de aspiranten won het NJS team van Mario Blom, Michiel Stoop en Mauro Saunier de finale nipt met 13-12 van de PFV aspiranten Thijs Deneir, Thomas Bens en Jonas Duyvejonckhet. Derde werd een Mix team bestaande Vince Exalto, Sven Balk en Bas Lutjenkossink (Les Cailloux). Het aspiranten troosttoernooi werd gewonnen door het Les Cailloux team bestaande uit Esmée Gilliéron, Nadine Gilliéron en Liza Melssen door de finale te winnen van een ander Les Cailloux team bestaande uit Anne van Mens, Diede Lutjenkossink en Monica van Grondelle. Derde werd een team dat bestond uit een mix van Antwerpen en Les Cailloux: Beau Van de Woestijne, Jana Aerts en Tristan de Leeuw (Les Cailloux). Voor Tristan – die pas enkele weken petanque speelt - een succesvol eerste toernooi!
Klik op de foto's (met dank aan Marianne de Liefde) voor een vergroting. Klik op Lees meer... voor alle uitslagen. Voor een fotoreportage klik hier.
Lees meer...
 
01-04-2012: VOORJAARSTOERNOOI GEWONNEN DOOR TEAM ROMULO, KEES EN ELIOR

Het eerste buitentoernooi van Les Cailloux is alweer een feit. Met 30 deelnemende triplette-teams een lekker en sterk bezet toernooi met zelfs een internationaal tintje door ook deelname van enkele spelers uit België en Duitsland. Met overwegend goed weer en veel zon was het prima toeven op de buitenbanen. Voor de meesten weer even wennen, maar al gauw werd er op hoog niveau gebould. Het jeugdige team van Romulo van Stockum, Kees Koogje en Elior van Klaveren wist ongeslagen de finale te bereiken en kwam daar het belgische team van Ivo Claes, Jente Melis en Tom van der Veer tegen. Ook dat team wisten zij te verslaan en werden daarmee winnaars van de Voorjaarstriplette 2012. Klik op de foto (met dank aan Ruben van Stockum) voor een vergroting. Voor alle uitslagen klik op Lees meer.....

Lees meer...
 
23-03-2012: MAN-VROUW CYCLUS GEWONNEN DOOR JANNEKE EN KHALID
Vrijdagavond 23 maart 2012 was alweer de laatse avond van de jaarlijke man-vrouw cyclus bij Les Cailloux.
De hoofdwinnaars van deze cyclus waren Janneke Gravesteijn en Khalid Elyazidi. In de prijzen vielen verder:
2e plaats: Monique Hilbrands en Essa Agzoul, 3e plaats: Brigitte van Remmerden en Johan Huizinga, 4e plaats: Irini Kalivianakis en Ahmed El Abassi, 5e plaats: Katy Bosch en Moussa Agzoul (winnaars van vorig jaar), 6e plaats: Loes Smits en Joop Pols, ook een 6e plaats vanwege gelijke stand voor Irma Smits en Ferry Kamps en een 8e plaats voor Mies en Albert Wuring. Klik op de foto's voor een vergroting. Ga naar Lees meer .......voor de volledige uitslagen.
Lees meer...
 
20-03-2012: FINALE LADDERCOMPETITIE 2011-2012 GEWONNEN DOOR JOS WESTERVELD EN GOZIEN DONATH
Zoals elk jaar geniet de laddercompetitie van de dinsdagmiddaggroep een grote belangstelling. 10 Dinsdagmiddagen wordt er fanatiek, maar zeker sportief en gezellig gebould en gestreden voor de eeuwige roem. Afgelopen dinsdagmiddag 20 maart vond de grote finale plaats van de cyclus 2011-2012. Bij de mannen stonden in de finale: Wieger Bosma, Wim van Galen, Arie Lutteke en Jos Westerveld. Bij de vrouwen waren dit: Gozien Donath, Joke van Dorresteijn, Marta van Koetsveld en Riet Kosterman. In een onderlinge competitie wordt uitgemaakt wie zich ladderkampioen 2011-2012 bij de mannen en bij de vrouwen mag noemen. De laatste wedstrijd bij de mannen en vrouwen wordt onder toeziend oog van alle aanwezige leden gespeeld. Het was een spannende strijd zowel bij de vrouwen als de mannen. Uiteindelijk wordt bij de mannen ladderkampioen 2011-2012: Jos Westerveld. Bij de vrouwen wordt Ladderkampioen 2011-2012: Gozien Donath.
Met bijzondere dank aan Hans de Jong die bij alle wedstrijden de wedstrijdleiding voor zijn rekening nam en aan Beb Tessers en Bert Kirpensteijn die bij alle wedstrijden de bardiensten verzorgden. Tekst en foto's Gerard van Dorresteijn.
 
10-03-2012: LES CAILLOUX KAMPIOEN WCTC AFDELING ZES
De laatste dag van de Winter Club Team Competitie kende op zaterdag 10 maart in Zeist een spannend slot in de hoofdklasse. Het team Les Cailloux 2 van captain René Melssen had op voorhand een kleine kans om nog kampioen te worden, maar had dat niet meer in eigen hand. Eerst moest er gewonnen worden van Boulamis. Dat lukte met 7-2. Ondertussen speelde Les Taxateurs voor behoud in de hoofdklasse tegen koploper De Gooiers een ongekend spannende wedstrijd. Deze werd uiteindelijk met 6-3 beslecht door Les Taxateurs. Met deze resultaten kwam Les Cailloux 2 op gelijke hoogte met De Gooiers en werd kampioen door een beter saldo.
Les Cailloux 1 van captain Jos Westerveld speelde voor behoud in de hoofdklasse en slaagde daarin door een 6-3 overwinning op DOSC.
Op de foto het kampioensteam van Les Cailloux, staand v.l.n.r.: Guillaume Spiering, Ferry Kamps, Bart Kouveld, Henk van Helmondt, René Melssen en Maarten Jaegers. Hurkend v.l.n.r.: Ruben van Stockum, Romulo van Stockum, Rick Melssen en Leroy van Arnhem. Niet op de foto Katy Bosch en Cees de Ligt.
 
08-03-2012: RESULTATEN WINTER DOUBLETTE COMPETITIE 2011-2012

Donderdag 8 maart vond de finale plaats van de afdelingscompetitie: de WDC 2011-2012. 10 Avonden werd er in deze competitie gespeeld op de verschillende lokaties binnen afdeling 6. De resultaten voor teams van Les Cailloux waren: Hoofdklasse: kampioen voor de 11e maal op rij: Erik Telkamp en Essa Agzoul en een 2e plaats voor Ahmed el Abassi en Khalid Elyazidi. 1e Klasse: kampioen en gepromoveerd naar de hoofdklasse: André Zwaal en Cees de Ligt; een 3e plaats en net niet gepromoveerd Ruben van Stockum en Johan Huizinga. 2e Klasse: kampioen en gepromoveerd naar de 1e klasse: René en Rick Melssen; 2e plaats en gepromoveerd naar de 1e klasse: Leo Roest en Wieger Bosma. 3e Klasse: een 3e en 4e plaats en gepromoveerd naar de 2e klasse voor resp.: Jannie Sluijter en Jan van Koetsveld en Joke van Dorresteijn en Hans de Jong.

 

 
03-03-2012: LES CAILLOUX ONTTROOND ALS NATIONAAL CLUBKAMPIOEN
Zaterdag, 3 maart 2012. Tijdens het finale-weekeinde in de accommodatie van de JBV 't Zwijntje in Apeldoorn moest Les Cailloux als vertegenwoordiger van afdeling 6 in de kwartfinale met 2-3 zijn meerdere erkennen in het team van PV Tilburg. De afgelopen twee edities gaf de nationale titel Les Cailloux recht op deelname aan de Europa Cup voor Clubs. Daarin bereikte het clubteam de kwartfinales. Het NK Verenigingen 2012 werd uiteindelijk gewonnen door de thuisclub 't Zwijntje, dat in de finale PV Tilburg met 3-0 de baas bleef.
Klik op de foto (met dank aan Theo vd Meer) voor een vergroting.
 
26-02-2012: EERSTE OPEN HUSSEL OP ZONDAG GROOT SUCCES!
Op veler verzoek is op zondag 26 februari 2012 de eerste Open Hussel georganiseerd. Het werd meteen een succes met maar liefst 62 deelnemers, een gezellige sfeer en mooie prijzentafel. De indeling was aldus 28 doubletten en 2 tripletten per speelronde. Na vier partijen à la melée waren er vier spelers die alle vier de partijen wisten te winnen. Slechts twee deelnemers hadden 0 winstpartijen. Als eerste eindigde Margreet Führen. De nummers twee tot en met vier waren respectievelijk Tom Martens, Karel Kuik en Ernst Corbeek.
Door dit succes zal de wedstrijdcommissie in de toekomst nog meer van dit soort toernooien op de kalender gaan zetten.
Klik op de foto's (met dank aan Jac Houg) voor een vergroting.
 
24-02-2012: ERIK TELKAMP 25 JAAR LID VAN LES CAILLOUX
Vlak voor aanvang van de man/vrouw cyclus op vrijdagavond 24 februari 2012 werd Erik Telkamp even in het zonnetje gezet door voorzitter Edward van der Meulen. Ten overstaan van alle deelnemers en deelneemsters memoreerde Edward dat Erik al 25 jaar aaneengesloten lid is van Les Cailloux. Als puber van 13 werd hij al door pa Roel bij Les Cailloux aangemeld als jeugdlid. Erik heeft zich dan ook ontwikkeld tot een bekende topbouler in Nederland en heeft in het Nederlandse boulewereldje al menig kampioenschap op zijn naam staan, zoals NK Jeugd Triplette, Boule d 'Or, NK Enkelspel en NK Doublette. Met trots kreeg hij de verenigingsspeld door de voorzitter opgespeld en ontving tevens een bos bloemen voor deze mijlpaal.
Klilk op de foto (met dank aan Brigitte van Remmerden) voor een vergroting.
 
29-01-2012: VOLLE BAK VOOR 2E EDITIE GEHAKTBALLENTOERNOOI VOOR SEXTETTES

Ruim voor de uiterste inschrijfdatum was de 2e editie van het door Eef van den Brink bedachte gehaktballentoernooi al vol! Een ongekend succes voor dit nieuwe jaarlijke toernooi voor leden van Les Cailloux. 10 Teams (60 deelnemers) streden voor de Gehaktballen-wisselbeker. Elk team speelde twee partijen tripletten en twee partijen doubletten. Twee teams eindigden met zeven gewonnen partijen: het Meatballteam van captain Hans van Schaik en het Mixteam van captain Johan Huizinga. Door een hoger aantal saldopunten ging de eer naar het Meatballteam en mocht de wisselbeker in ontvangst nemen. Het Meatballteam droeg bij monde van invaller Guillaume Spiering de eerste prijs op aan Harrie en Astrid Fedi, die wegens zeer ernstige ziekte van Harrie niet aanwezig konden zijn. Alle leden en bestuur wensen hen veel sterkte in deze moeilijke en zware periode. (n.b.: op 5 februari jl. is Harrie helaas overleden). De derde plaats ging naar het Equipe Jeunes et Anciens, een jeugdteam met captain Rick Melssen en één oudere jongere (Paul van Eijkelenborg) erbij. Na de prijsuitreiking was het tijd voor de gezamenlijke maaltijd van uiteraard stampotten met gehaktballen, met dank aan Henk van Helmondt. De wedstrijdleiding en de vrijwilligers achter de bar maakten dat alles tot in de puntjes verzorgd was en iedereen moe maar voldaan weer huiswaarts kon keren. Op de foto's de winnende teams; klik op de foto's voor een vergroting. Voor een uitgebreide fotoreportage klik hier.

 

 
22-01-2012: LES CAILLOUX DOOR HET OOG VAN DE NAALD NVK AFDELINGSKAMPIOEN!


Met een 3-2 overwinning heeft het eerste team van Les Cailloux vandaag in Nieuwegein nipt van De Gooiers gewonnen en zich daarmee geplaatst voor de landelijke eindronde van het Nederlands Verenigingskampioenschap op 3 en 4 maart in Apeldoorn.

De loting koppelde Les Cailloux 1 aan PVN en Les Cailloux 2 aan De Gooiers. Het eerste team had vrijwel geen moeite met PVN en won overtuigend en snel met 5-0. Bij Les Cailloux 2 was het een stuk spannender. Na de triplette ronde was de tussenstand 1-1 en daarmee alles mogelijk. De eerste doublette partij werd verloren en de tweede gewonnen, dus bleef het spannend tot de laatste partij - die ruim twee duurde - en uiteindelijk werd gewonnen door De Gooiers.
De finale ronde van Les Cailloux 1 tegen De Gooiers kende vrijwel hetzelfde verloop: 1-1 na de triplette ronde en vervolgens een snelle achterstand van 1-2. De laatste twee doublettes ontwikkelden zich tot een ware thriller. Op hetzelfde moment werd een 12-12 stand in alle twee de partijen bereikt. Beide werden in het voordeel van Les Cailloux 1 beslist, waarmee het kampioenschap werd bereikt. Op de foto beide Les Cailloux teams.

 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>

Resultaten 125 - 186 van 321

Actueel
23-11-2017   13.30 uur
Open hussel
23-11-2017   19.30 uur
WDC
25-11-2017   12.00 uur
NPC
28-11-2017   13.30 uur
Mêlee leden
28-11-2017   19.30 uur
Open super melee
29-11-2017   20.00 uur
Algemene Ledenvergadering
30-11-2017   13.30 uur
Open hussel
Wie is on-line?
colofon | copyright