Home
Vereniging
Bedrijfsuitje/Verhuur
Inschrijven
Activiteitenkalender
Zeist Open Weekend
Nieuws
Jeugdnieuws
Petanque Info
Nieuws in de media
Sponsors
Fotoalbum
Filmpjes
Links
Contact
Documenten
Column
Gastenboek
Website
Image Image Image
   Home  
04-07-2009: ZEIST OPEN WEEKEND RANGLIJST- EN PROMOTIETOERNOOI TRIPLETTEN

De eerste dag van het Zeist Open Weekend 2009 zit er weer op. Onder een stralende hemel werd er door 34 triplette-teams van het ranglijsttoernooi gestreden voor de hoofdprijzen. De uiteindelijke winnaar was het team van Essa Agzoul, Jan Danen (beiden Les Cailloux) en Mohamed Bennazouz. Zij troffen in de finale het selectieteam van Denise van Arnhem, Marina Blom en Judith van den Eijnden, die zich van hun beste kant liet zien en voor het publiek een prachtige partij speelden.
Bij het promotietoernooi won in de finale het team van Arie Lutteke, Eric Lutteke en John Besselink; met mooie naturaprijzen en met de speciaal ontworpen "Slot Zeist - wisseltrofee" gingen zij naar huis. Klik op de foto's voor een vergroting. Voor de uitgebreide fotoreportage klik hier of klik op de button fotoalbum links op deze pagina. Voor alle uitslagen: klik op lees meer.

Lees meer...
 
30-06-2009: LES CAILLOUX WEER WINNAAR ZOMER AVOND CLUB ONTMOETING

 

 

 

 

                         De ZACO 2009 is voor de derde maal op rij gewonnen door Les Cailloux. Ook de eerste plek in het individueel klassement gaat weer naar een lid van Les Cailloux: Hans de Jong. Voor Hans is het de derde maal in zijn boule-loopbaandat hij het individueel klassement heeft gewonnen. Op de foto links de vaste spelers van Les Cailloux die de wisselbeker weer voor Les Cailloux in de wacht hebben gesleept. Op de foto rechts de vijf individueel bekerwinnaars. Bep Tessers behaalde de derde plaats. Klik op de foto's voor een vergroting.

 
27-06-2009: NATIONAAL VETERANEN KAMPIOENSCHAP 2009

Paul van Eijkelenborg en Henk van Boeschoten zijn zaterdag 27 juni 2009 tijdens de Nationale kampioenschap voor vijfenvijftig plussers als tweede geëindigd. Zij speelden samen met Paul Wagenaar en moesten in de finale het onderspit delven tegen Martin Bakker, Bert van Dijk en Driek de Wagt.
Het enige volledige damesteam bestaande uit Martha van Koetsveld, Janny Sluiter (beide Les Cailloux) en Lies Hover wisten een derde plaats in het troosttoernooi te bereiken. Gefeliciteerd allen met dit prima resultaat! Klik hier voor de foto van Paul, Henk en Paul en hier voor Martha, Janny en Lies.
Kijk ook op: http://www.njbb.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=326&Itemid=98

 
21-06-2009: HENK VAN RAALTE, FRANS SCHALKWIJK EN JOS WESTERVELD KAMPIOEN AC!

Het Les Cailloux team van Henk van Raalte, Frans Schalkwijk en Jos Westerveld is vandaag bij De Gooiers kampioen van de Afdelingscompetitie geworden. Tot op de laatste dag was het nog spannend, maar door alle partijen in winst om te zetten zetten – ook mede dankzij de prima invalbeurt van Jaap Bremer voor Henk van Raalte - wisten zij de tegestanders op afstand te houden en de titel binnen te slepen.
Het bestuur feliciteert hen van harte met dit prima resultaat!

 
20-06-2009: MARK WILDEBOER EN NOL KEMPENEERS NEDERLANDS KAMPIOEN TRIPLETTES

Mark Wildeboer en Noël Kempeneers (beide Les Cailloux) zijn vandaag in Heerlen samen met Patrick Tuaux (namens de Nederlandse herenselectie) Nederlands kampioen triplettes geworden. Zij wonnen de spannende finale met 13-12 van een ander heren selectieteam bestaande uit Sjaak Spruijt (Les Cailloux), Bob de Vroom en Jack Schillemans. Derde werd het PV Tilburg team van Dennis Mul, Milan Heiligers en Patrick Lautenslager.
Het bestuur feliciteert hen van harte met dit prima resultaat!

Klik op de foto voor een vergroting.

 
07-06-2009: SUCCESSEN VOOR LES CAILLOUX OP NC, NK VROUWEN EN JEUGD

: Het team van Paul van Eijkelenborg, Aldert Hanemaaijer en Davey Kooiman is 3e geworden in de hoofdklasse en dus gepromoveerd. Het team van Romulo en Ruben van Stokkum en Roos Spiering (foto links) is kampioen geworden in de 3e klasse en promoveert dus ook. NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP VROUWEN: Ilse Smits en Janneke Gravesteijn (beiden Les Cailloux) zijn samen met Judith van der Eijnden (foto midden) uit de Nederlandse vrouwenselectie Nederlands kampioen geworden. NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP JEUGD: Romulo van Stokkum is samen zijn maatjes Edwin de Jong en Bas Punter (foto rechts) (zone mixteam, met coach Roos Spiering) kampioen geworden bij de aspiranten.

 

NATIONALE COMPETITIE

Lees meer...
 
06-06-2009: SLOTDAG JEUGD WEER ALS AFSLUITING TRAININGSEIZOEN 2008-2009

Op 6 juni 2009 vond de jaarlijkse slotdag van de jeugdafdeling van Les Cailloux plaats. Met veel plezier hebben de jeugdleden weer enkele partijtjes gespeeld en de spelcircuits doorlopen zoals o.a. flessenschieten, gatenbak en ballonnenschieten. Romulo van Stokkum is door Rene Melssen ten overstaan van alle jeugdleden en hun ouders, de trainers en coach Roos in het zonnetje gezet voor zijn prestatie op het Nederlands Kampioenschap aspiranten. Voor de uitgebreide fotoreportage KLIK HIER

Klik op de groepsfoto voor een vergroting.

 
01-06-2009: OPGAVE WINTERCOMPETITIES AFDELING 6
De zomer is nog maar net begonnen, maar in het najaar beginnen de wintercompetities in de afdeling al weer. Om daaraan mee te kunnen doen, dienen de teams zich al voor 30 juli in te schrijven via de inschrijfmodule op onze website.
Lees meer...
 
29-05-2009: HELPENDE HANDJES 2009

Klik op bovenstaande foto's voor een vergroting. En KLIK HIER voor de volledige fotoreportage
Vrijdagavond 29 mei 2009 was het weer zover: het door het bestuur georganiseerde en aangeboden Helpende Handjestoernooi met de gebruikelijke barbecue van Van Hunnik en de overheerlijke salades van onze Titatovenaar Henk van Helmondt. Dit alles voor alle vrijwilligers die zich het afgelopen jaar weer op enigerlei wijze belangeloos hebben ingezet voor de vereniging. Tijdens de BBQ en in de pauze van het toernooi trad Ferry Gerats, goochelaar Cum Fraude, op. Aan de diverse tafeltjes werden de aanwezigen "bedonderd" waar ze bijzaten. De lachsalvo's waren niet van de lucht, want de truuks werden met veel humor vertoond.

Lees meer...
 
24-05-2009: MOERAD EL ANSARI VAN LES CAILLOUX NEDERLANDS KAMPIOEN ENKELSPEL
Na Noël Kempeneers in 2007 en Patrick Bosch – sinds dit jaar weer lid van Les Cailloux – in 2008, is dit jaar Moerad El Ansari van Les Cailloux Nederlands Kampioen Enkelspel geworden. In de finale won hij in Steenwijk van Noël Kempeneers. Derde werd Essa Agzoul en vierde Dennis Mul, waarmee de eerste drie plaatsen door leden van Les Cailloux werden behaald. Een uitzonderlijke prestatie! Zie voor de uitslagen en foto's: http://www.njbb.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=313&Itemid=98.

Het bestuur feliciteert Moerad van harte met dit kampioenschap.

Op de archieffoto links Moerad in aktie tijdens het Zeist Open Weekend 2008.
 
10-05-2009: PATRICK BOSCH CLUBKAMPIOEN!

De hartelijke felicitaties voor Patrick voor het behalen van het clubkampioenschap tete a tete. Op een zonovergoten 10e mei lukte het Patrick weer een kampioenschap binnen te slepen. Maar makkelijk ging dat zeker niet!

Lees meer...
 
26-04-2009: PETANQUE PYRAMIDE AUSTERLITZ GROOT SUCCES

De Stichting Pyramide Austerlitz en Club de Petanque “Les Cailloux” te Zeist hebben gezamenlijk een Pétanque (Jeu de Boules) toernooi georganiseerd. De gedachte is dat de Franse/Bataafse soldaten begin negentiende eeuw, toen ze op de Zeister hei gelegerd waren, een soort van Jeu de Boules gespeeld moeten hebben. Jeu de Boules als een typische Franse volkssport past prima in de sfeer die de Pyramide van Austerlitz uitstraalt. Het toernooi is gehouden op 26 april jl. op het binnenterrein onder de voet van de Pyramide van Austerlitz......

Klik op de foto voor een vergroting.

Lees meer...
 
25-04-2009: HENK VAN BOESCHOTEN VAN LES CAILLOUX SCHIET ZICH NAAR EEN 2E PLAATS NK TIREREN

Bij het op zaterdag 25 april 2009 bij 't Zwijntje in Apeldoorn gehouden NK tireren wist Henk van Boeschoten de 2e plaats te veroveren! Jammer natuurlijk om net niet de echte kampioen van Nederland te worden, je speelt immers voor de titel, maar desalniettemin een grote prestatie. Henk, het bestuur van Les Cailloux feliciteert je van harte en hoopt dat je volgend jaar wel de titel mee naar huis mag nemen.
Lees voor het volledige verslag van Christel van Maarseveen: http://www.njbb.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=332&Itemid=98

 
18-04-2009: OPEN UTRECHTS JEUGD KAMPIOENSCHAP: LEONARD, ANNE EN MICHIEL PUPILLENKAMPIOEN


Op de foto (klik er op voor een vergroting) de uitgelaten en enthousiaste winnaars van de pupillen met in het midden Anne van Mens, Leonard van de Luytgaarden en Michiel Stoop. Zij zijn de kampioenen van 2009. Onder een lekker voorjaars zonnetje en in een relaxte sfeer vond op zaterdag 18 april de 13e editie van het Open Utrechts Jeugdkampioenschap plaats. Ondanks een beperkt aantal teams (16) dat zich had ingeschreven, was het toch een gezellig en spannend toernooi........

Lees meer...
 
16-04-2009: COLUMN: ALLE HOOP OP JOOP!
Alle hoop op Joop!
Ja, natuurlijk want hij is DE man voor DE klus. Ik zal u proberen uit te leggen wat ik bedoel.
Kijk, het is namelijk niet zo dat we moe worden van alle media-aandacht voor onze prachtige topsport. Zo heb ik bijvoorbeeld.....
Lees meer...
 
14-04-2009: ZACO START 14 APRIL 2009

Dinsdag 14 april start weer de Zomer Avond Club Ontmoetingen.
Een gezellige competitie bij een aantal verenigingen binnen afdeling 6 op een zestal dinsdagavonden in de maanden april, mei en juni. Er wordt gestreden voor een individueel en een clubklassement. Om in het eindklassement hoog te kunnen eindigen is het nodig dat er minimaal zeven spelers van een vereniging op alle avonden aanwezig is. Iedereen met een W-licentie kan hieraan meedoen. Het programma is als volgt:

Lees meer...
 
29-03-2009: 1E BUITENTOERNOOI GEWONNEN DOOR MARTIN BAKKER, BERT VAN DIJK EN FRANK SCHEPERS

Het winterseizoen is weer teneinde, leve het zomerseizoen. Eindelijk weer naar buiten met het petanque, daar waar het hoort.
Op het eerste tripletten buitentoernooi wat Les Cailloux op 29 maart 2009 organiseerde waren 22 ingeschreven teams, waaronder vele sterke teams uit verschillende delen van het land.
Het beste team bleek uiteindelijk het team van Martin Bakker, Bert van Dijk en Frank Schepers (le Biberon, Leeuwarden), op de foto gehurkt. In de finale versloegen zij het team van Bob van der Stappen, Dirk Jan van Mourik en Kees Koogje (MIDI, Delft), op de foto staand. In de B-poule werden Bob de Vroom, Marco Zeitsen en Jack Schillemans (MIDI, Delft) de nr. 1 en 2 werden Marco van Wageningen, Henk Doctor en Peter Schipper ('t Zwijntje, Apeldoorn).
In de C-poule werden nr. 1 Janny van Aggelen, Henna van de Berg en Eef Meijer(Amicale, Leusden); nr. 2 Patrick Bosch, Karlijn de Jong en Roos Spiering (Les Calloux Zeist).
Klik op de foto voor een vergroting.

 
28-03-2009: CAILLOUX BESLUIT NVK 2009 MET BRONS

"Ga je voor nationaal goud, dan kun je niet echt tevreden zijn met brons. Luidt de sportieve clubdoelstelling handhaving van een plek bij de top-5 van het land, dan is brons daarentegen okay. Vorig jaar verloor Les Cailloux in de kwartfinale van de uiteindelijke Verenigingingskampioen PLOP, dit jaar revancheerden we ons in diezelfde fase. Vanzelfsprekend waren de individuele ambities en die van de groep dit jaar weer op het hoogste treetje gericht. Mede mogelijk geworden door ....

Lees meer...
 
24-03-2009: WINNAARS LADDERCOMPETITIE 2008-2009

De finale van de laddercompetitie 2008-2009 vond plaats op 24 maart 2009. Elk winterseizoen wordt deze gewilde competitie gespeeld op de dinsdagmiddag bij Les Cailloux. Het aantal deelnemers is soms zo groot dat het bijna ondoenlijk is om nog ontspannen te kunnen spelen; alle banen in de speelhal van Les Cailloux zijn dan volbezet met triplettes. De sportiviteit en het plezier om te spelen zijn er echter niet minder om.
De uiteindelijke winnaar bij de dames is geworden Joke van Dorresteijn en bij de heren Kees van Steenkiste. Op resp. de 2e, 3e en vierde plaats dames: Mieke Scholten, Martha van Koetsveld en Lenie de Vos. Bij de heren resp. de 2e, 3e en 4e plaats: Jos Westerveld, Hans de Jong en Marius Hendriksen. Op de foto alle prijswinnars.

Klik op de foto voor een vergroting.

 
15-03-2009: RESULTATEN LES CAILLOUX-TEAMS WTC en WDC 2008-2009

Ook de WTC en WDC 2008-2009 competities zijn weer afgesloten.
Op 15 maart vond de finaledag van de WTC plaats en twee Cailloux teams zijn gepromoveerd:
het team van Eef en Annet van de Brink en Seino Bosman (Seino heeft helaas de finale niet meer mee kunnen maken door zijn overlijden op 9 maart jl. Op gepaste wijze is hij tijdens de prijsuitreiking bij PVN herdacht en is een minuut stilte in acht genomen) en het team van Johan Huizinga, Edward van der Meulen en John van Ravenswaaij.
Lees verder voor alle resultaten.

Lees meer...
 
14-03-2009: LES CAILLOUX PLAATST ZICH VOOR HALVE FINALE NATIONAAL VERENIGINGSKAMPIOENSCHAP

Nadat ons team vorig jaar tijdens de eerste dag van het Nationale Verenigingskampioenschap nog strandde op het team van PLOP, wist het dit jaar de onderlinge strijd winnend af te sluiten. Daarmee plaatste Les Cailloux zich bij de beste vier van Nederland. Voor de eerste landelijke dag waren Ahmed el Abassi, Erik Telkamp, Ilse Smits, Katy Bosch, Khalid Elyazidi, Noël Kempeneers, Mark Wildeboer, Moerad el Ansari en Sjaak Spruyt geselecteerd.

Klik op de foto (Jac Verheul) voor een vergroting.

Lees meer...
 
07-03-2009: WCTC RESULTATEN

In totaal 6 teams van Les Cailloux deden het afgelopen seizoen mee aan de zaterdagse winterclubteam competitie. Deze keer waren er geen kampioenen, maar hebben 5 teams zich weten te handhaven en 1 team degradeerde naar de 2e klasse.
Voor alle uitslagen lees verder.

Op de foto het team van captain Ben Savelkous dat de 2e plaats wist te behalen in de 2e klasseC. Klik op de foto voor een vergroting.

Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>

Resultaten 249 - 310 van 321

Actueel
25-11-2017   12.00 uur
NPC
28-11-2017   13.30 uur
Mlee leden
28-11-2017   19.30 uur
Open super melee
29-11-2017   20.00 uur
Algemene Ledenvergadering
30-11-2017   13.30 uur
Open hussel
05-12-2017   13.30 uur
Laddercompetitie
05-12-2017   19.30 uur
Open euro doublette
Wie is on-line?
colofon | copyright