Home
Vereniging
Bedrijfsuitje/Verhuur
Inschrijven
Activiteitenkalender
Zeist Open Weekend
Nieuws
Jeugdnieuws
Petanque Info
Nieuws in de media
Sponsors
Fotoalbum
Filmpjes
Links
Contact
Documenten
Column
Gastenboek
Website
Image Image Image
   Home  
18-09-2014: EINDRESULTATEN CTC 2014: ZES VAN DE ZEVEN TEAMS IN DE PRIJZEN!
Na 10 donderdagavonden van de Zomer Club Team Competitie kan de eindstand weer worden opgemaakt na de slotdag van 18 september 2014.
Les Cailloux 1 (hoofdklasse) van teamcaptain Erik Telkamp is opnieuw afdelingskampioen geworden;
Les Cailloux 2 (hoofdklasse) van teamcaptain Patrick Bosch is op de derde plek geëindigd;
Les Cailloux 3 (1e klasse B) van teamcaptain Johan Huizinga heeft de 2e prijs gewonnen;
Les Cailloux 4 (1e klasse A) van teamcaptain Hans van Schaik is kampioen geworden en promoveert naar de hoofdklasse;
Les Cailloux 5 (2e klasse B) van teamcaptain Edward van der Meulen heeft de 2e prijs gewonnen;
Les Cailloux 6 (2e klasse C van teamcaptain Bernard Baakman is kampioen geworden en promoveert naar de 1e klasse;
Les Cailloux 7 (2e klasse D) van teamcaptain Carina van der Lee heeft de 2e prijs gewonnen.
Klik op de foto's voor een vergroting.
 
18-09-2014: CAILLOUX-SPEELSTER NAAR EK VROUWEN
De Cailloux-speelster Diane de Wolf is door de Nederlandse Jeu de Boules Bond geselecteerd voor de equipe die namens Nederland van 25 tot en met 28 september 2014 deelneemt aan het Europees kampioenschap voor vrouwen in de Turkse plaats Mersin.
Diane de Wolf heeft haar plaats in de Nederlandse equipe met name te danken aan het behalen van het nationaal kampioenschap voor vrouwen in 2013 en 2014.
Haar drie equipegenoten zijn lid van andere clubs buiten afdeling 6: Frances van Donge, Sandy Rikkers en Lieke van der Voort.
 
27-07-2014: LES CAILLOUX WEER IN FINALE EUROCUP

Voor het tweede achtereenvolgende jaar heeft Les Cailloux zich geplaatst voor de finaleronde van de EuroCup, het Europees kampioenschap voor nationale verenigingskampioenen. In de kwalificatieronde die in Zeist werd gespeeld, verloor Les Cailloux de eerste wedstrijd nipt van de kampioen van Finland, maar vervolgens werd met ruime cijfers gewonnen van de kampioenen van Oostenrijk, Rusland, Jersey en Slovenië.
Klik op Lees meer... voor het volledige verslag. Klik op de foto voor een vergroting. Voor een uitgebreide fotoreportage van Johan Huizinga van beide dagen in Zeist klik hier.
Lees meer...
 
27-07-2014: EUROCUP VIDEO MET INTERVIEW VAN RADIO TV-UTRECHT
Voorzitter Guillaume Spiering geïnterviewd door Radio TV-Utrecht:
[flash][/flash
]
 
13-07-2014: KEES KOOGJE WINT OPNIEUW NATIONAAL KAMPIOENSCHAP MIX
Kees Koogje (Les Cailloux) en Sandy Rikkers (MIDI) hebben hun titel van vorig jaar weten te prolongeren en zijn voor de 2e maal Nationaal Kampioen Mix geworden. De andere deelnemers van Les Cailloux aan dit kampioenschap waren minder succesvol. Van de tachtig deelnemers waren dertien lid van Les Cailloux. Vier van hen brachten het tot de laatste acht; de overige negen waren reeds in eerdere instantie uitgeschakeld.
Dit jaarlijkse kampioenschap van de NJBB vond plaats bij Petanque vereniging De Bouldozers in Hoorn.

Klik op de foto (met dank aan Theo van der Meer) voor een vergroting.
 
07-06-2014: NK-TITELS VOOR LES CAILLOUX
Bij het nationaal kampioenschap voor vrouwen en voor jeugd - gespeeld bij de Petanqueclub Doetinchem - viel een aantal titels ten deel aan deelnemers van Les Cailloux. Diana de Wolf en Elke van der Linden wonnen - samen met Frances van Donge een speelster van de vereniging L' Esprit - de titel bij het nationaal kampioenschap voor vrouwen. Vorig jaar won deze equipe ook al het nationaal kampioenschap voor vrouwen. De eerste en de tweede plaats in de categorie jeugd ging bij de pupillen naar spelers van Les Cailloux. Eerste werden Tristan de Leeuw, Gaston van den Berg en Lars Telkamp; tweede werden Elise Nuijten, Jordi Visser en Daan van Driel. Bij de junioren werd de tweede plaats behaald door Marsha Nuijten, Sanne van Ieperen en Diede Lutjenkossink, eveneens van de vereniging Les Cailloux. De leden van Les Cailloux die deelnamen aan het nationaal kampioenschap voor veteranen (55+) vielen niet in de prijzen.
 
06-06-2014: HELPENDE HANDJES MET BENOEMING LEDEN VAN VERDIENSTE, BBQ EN BINGO
Onder een stralende hemel en een mooie opkomst van de vele vrijwilligers die door het bestuur zijn uitgenodigd werd de Helpende Handjes avond 2014 ook dit jaar een gezellig samenzijn. De avond kenmerkte zich door een korte toespraak van voorzitter Guillaume Spiering, de uitreiking van de verenigingsspeld aan drie leden, die door het bestuur waren benoemd tot Lid van Verdienste, het gebruikelijke melee toernooitje en een uitgebreide barbeque. Leden van Verdienste zijn geworden: Dick Hansen, René Melssen en Hans van Ballegooijen. Klik op de foto's voor een vergroting. Een uitgebreide fotoreportage bekijken? Klik hier.
 
01-06-2014: TWEE PRIJZEN BIJ NATIONALE COMPETITIE 2014
Het team van Essa Agzoul, Noel Kempeneers en Kees Koogje (met Erik Telkamp als invaller) heeft tijdens de laatste en finaledag in Uden in de ereklasse een 2e plek weten te halen. Het team van Katy Bosch, Karlijn de Jong, Elke van der Linden en Diana de Wolf (invaller) wist in de zonale competitie een derde plek te veroveren in de 1e klasse en promoveert daarmee naar de hoofdklasse. Klik op de foto's voor een vergroting.
 
25-05-2014: ESSA AGZOUL NEDERLANDS KAMPIOEN TETE A TETE
Essa Agzoul heeft het nationaal kampioenschap tête-à-tête 2014 gewonnen. In de finale won hij (met 13-12!) van Joey van Doorn van de vereniging ՚t Dupke te Sint Michielsgestel. Het was de tweede keer dat Essa Agzoul dit nationaal kampioenschap won; eerder deed hij dat zeventien jaar geleden (1997). Met het kampioenschap van Essa Agzoul was het succes voor Les Cailloux nog niet op; Kees Koogje en Erik Telkamp werden ex aequo derde. In totaal namen acht Cailloux-leden deel aan dit kampioenschap dat zondag 25 mei plaatshad op de accommodatie van de vereniging L՚Equipe in Enschede. Klik op de foto's (met dank aan Theo van der Meer) voor een vergroting. Tekst: Guillaume Spiering.
 
17-05-2014: 23e EDITIE OPEN UTRECHTS JEUGD KAMPIOENSCHAP WEER INTERNATIONAAL
Met 20 deelnemende triplettenteams, waaronder 9 Belgische teams, was de 23e editie van het Open Utrechts Jeugd Kampioenschap weer een internationaal jeugdtoernooi in Zeist, waar er in Nederland maar weinig van zijn. De drie deelnemende pupillenteams hebben met de aspiranten meegedaan, zodat ook zij een volwaardig toernooi konden spelen. Het beste pupillenteam was het team van Lorenzo Presutti, Emma De Valck en Vic Wollants (PFV). Het beste aspirantenteam was het team van Valentino Peeters, Bo Reker en Lotte van Bergenhennegauwen (NJS) en het beste juniorenteam was het team van Elior van Klaveren, Mauro Saunier en Yannieke Baks (DGW / LBF / Jeu de Bommel) op de foto's van links naar rechts; klik op de foto's (met dank aan René Melssen) voor een vergroting.
Aardig om te vermelden is, dat er bij zowel de junioren als aspiranten een Nederlands team heeft gewonnen. Door het internationale karakter en niet in de laatste plaats het mooie weer was ook deze editie van het Open Utrechts Jeugd Kampioenschap weer uitermate succesvol.
Voor alle uitslagen klik op: Lees meer...
Lees meer...
 
24-04-2014: ENORME WATEROVERLAST AAN DE KOELAAN

Een enorme hagelbui van donderdag laat in de middag zorgde ervoor dat de riolering op de Koelaan overbelast werd en het water niet snel genoeg kon worden afgevoerd. Gevolg: 5 centimeter water in de kantine van de vereniging, een ravage, zowel binnen als buiten..!!
Vrijdagochtend hebben Janny Sluijter, Martha van Koetsveld (foto links, zijn dit de benen van Martha?), Hans Edelman, Bob Lens en Henk van Boeschoten de modder uit het gebouw gewerkt. Een enorme klus, die dank zij deze inspanningen weer geklaard is. Een pluim voor deze vrijwilligers is op zijn plaats. Voor meer foto's van Henk van Boeschoten, klik hier.
 
02-04-2014: GROTE VOORJAARSSCHOONMAAK BIJ LES CAILLOUX
Woensdag 2 april was er weer de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak bij club de petanque Les Cailloux. Deze keer wel met prachtig lenteweer en ‘alweer’ met een enorm aantal vrijwilliger en een uitstekende sfeer. In de pauze even met z,n allen heerlijk genieten van het zonnetje en een welverdiende lekkere hap bij de koffie. Foto's Henk van Boeschoten. Klik op de foto's voor en vergroting.
 
23-03-2014: 4E EDITIE GEHAKTBALLENTOERNOOI GEWONNEN DOOR DE BESCHUITSTUITERS
DIt jaar vond de 4e editie van het Gehaktballentoernooi plaats en was alweer een succes en een uitermate gezellige dag. Acht teams (twee meer als vorig jaar) en 48 deelnemers streden voor de Gehaktballen-wisselbeker. Een team won acht wedstrijden en verdiende daarmee de wisselbeker: De Beschuitstuiters (foto links) van captain Carina van der Lee; vorig jaar werd dit team tweede. Op de tweede plaats met zeven gewonnen partijen eindigde het team De Ballen Braaiers (foto rechts) van captain Annet van den Brink.
Klik op de foto's voor een vergroting.
Lees meer...
 
18-03-2014: AED CURSUS BIJ LES CAILLOUX AFGEROND
Een verslagje met foto's van Marianne de Liefde van de onlangs gehouden AED cursus: KLIK HIER.
 
18-03-2014: MIEKE SCHOLTEN EN LENNARD BRONSWIJK LADDERWINNAARS 2013-2014
Mieke Scholten (bij de vrouwen) en Lenard Bronswijk (bij de mannen) zijn de winnaars geworden van de laddercompetitie 2013-2014. Bij de vrouwen werd Joke van Dorresteijn tweede (vorig jaar werd Joke eerste), Anny van Wijk derde en Martha van Koetsveld vierde. Bij de mannen werd Leo Roest tweede, Bing Tji derde en Frans Schalkwijk vierde (vorig jaar werd Frans eerste). Tien dinsdagmiddagen werd fanatiek, maar ook sportief en gezellig gebould alvorens de finalepartijen konden worden gespeeld. Cailloux-voorzitter Guillaume Spiering reikte de prijzen uit. Hij zette deze keer Henk Schenk speciaal in de bloemen als dank voor zijn werk voor de wedstrijdcommissie (waar hij recent afscheid van nam) en voor zijn niet aflatende inzet voor het dinsdagmiddag- en donderdagmiddag-boulen.
Lees meer...
 
13-03-2014: VIJF CAILLOUX TEAMS SUCCESVOL BIJ WINTER DOUBLETTE COMPETITIE
Drie teams van Les Cailloux zijn kampioen en twee teams met een 2e plek bij de Winter Doublette Competitie 2013-2014. Het team van Essa Agzoul en Erik Telkamp is opnieuw afdelingskampioen in de hoofdklasse (inmiddels voor de 12e maal!). Eén promoverend team uit de 1e klasse: Karlijn de Jong en Peter Brittijn (2e plaats 1e klasse A) en drie promoverende teams uit de 2e klasse: het team van Ruud de Groot en Patrick Bertrand (kampioen 2e klasse C), Johan Huizinga en John van Ravenswaaij, met op de foto Truus Willemsen als invaller voor de geblesseerde John (kampioen 2e klasse B) en het team van Frans Schalkwijk en Henk van Raalte (2e plaats 2e klasse A).
Op de foto's van links naar rechts: Essa Agzoul en Erik Telkamp (foto Johan Huizinga), Ruud de Groot en Patrick Bertrand (foto Christien van Maarseveen), John van Ravenswaaij, Truus Willemsen en Johan Huizinga (foto Johan Huizinga), Frans Schalkwijk en Hank van Raalte (foto Brigitte van Remmerden). Klik op de foto's voor een vergroting.
 
08-03-2014: LES CAILLOUX 1 AFDELINGSKAMPIOEN WINTER CLUB TEAM COMPETITIE
Op 8 maart 2014 is het hoofdklasse team Les Cailloux 1 afdelingskampioen geworden van de Winter Club Team Competitie 2013-2014. Het Les Cailloux 1 team heeft vrijwel vanaf het begin van de competitie op de eerste plek gestaan en is dat gebleven tot en met de 10e en laatste dag. Hoewel het er nog om spande op de laatste dag (het DOSC team zat Cailloux nog aardig in de nek te hijgen met een gelijk aantal gewonnen dagen en Les Cailloux moest deze finaledag echt nog even winnen) is het toch gelukt om ook op deze dag de winst te pakken en heeft daarmee en dank zij een hoger saldo het felbegeerde Afdelings Kampioenschap binnengehaald.
Op de bovenste foto Les Cailloux 1 met van links naar rechts: Edward van der Meulen, Sebastiaan Diemel, Guillaume Spiering, André Zwaal, Cees de Ligt, Karlijn de Jong, Johan Huizinga (captain), Truus Willemsen, John van Ravenswaaij (die vanwege een langdurige blessure is vervangen) en Patrick Bosch. Het Les Cailloux 2 team wist zich helaas niet te handhaven in de hoofdklasse en degradeert naar de 1e klasse.

Op de onderste foto het Les Cailloux 4 team 2e klasse D. Zij zijn eveneens kampioen geworden en promoveren daarmee naar de 1e klas. Een mooie prestatie van dit team, omdat het ook vorig jaar al kampioen werd in de 3e klasse en eveneens promoveerden. Van links naar rechts: Gonnie van Steenkiste, Han de Bruin, Kees van Steenkiste, Frans Mourik, Henk Schenk (captain), Jan van der Lee, Jannie van der Lee, Frans Schalkwijk en Henk van Raalte.
Klik op de foto's (van Johan Huizinga) voor een vergroting.
 
02-03-2014: LES CAILLOUX NATIONAAL VERENIGINGS KAMPIOEN 2014!

De vereniging Les Cailloux te Zeist heeft haar vorig jaar behaalde titel ՚nationaal kampioen verenigingen՚ in het weekeinde van 1 en 2 maart geprolongeerd. Het is nu de zesde keer dat Les Cailloux nationaal verenigingskampioen werd; eerder gebeurde dat in 2005, 2006, 2010, 2011 en 2013. In de finale won Les Cailloux van de vereniging ՚t Zwijntje te Apeldoorn. Deze vereniging had in de kwartfinale de tweede vertegenwoordiger van afdeling 6 − de vereniging De Gooiers te Nieuw-Loosdrecht − uitgeschakeld. Het team van Les Cailloux bestond uit Katy Kamps, Diana de Wolf, Essa Agzoul, Patrick Bosch, Noël Kempeneers, Kees Koogje, Sjaak Spruijt en Erik Telkamp, met Ferry Kamps als debuterende coach. Hij nam het stokje over van Paul van Eijkelenborg, die jarenlang coach van het Les Cailloux-team is geweest.
Lees meer...
 
01-03-2014: LES CAILLOUX IN HALVE FINALE NEDERLANDS VERENIGINGSKAMPIOENSCHAP
Titelverdediger Club de Petanque Les Cailloux is halvefinalist van het Nederlands Verenigingskampioenschap op 2 maart 2014 in Nieuwegein. Met spelers Essa Agzoul, Sjaak Spruijt, Diana de Wolf, Katy Kamps-Bosch, Patrick Bosch, Noel Kempeneers, Erik Telkamp, Kees Koogje en coach Ferry Kamps. Klik op de foto van Jac Verheul voor een vergroting.
 
20-02-2014: LID VAN VERDIENSTE ARIE LUTTEKE OVERLEDEN


Op 20 februari 2014 bereikte ons het droeve nieuws dat Arie Lutteke, na opnieuw een terugval van zijn ziekte, is overleden. Op de foto's een In Memoriam zoals wij Arie kenden en willen blijven herinneren. Bestuur en leden wensen zijn vrouw Fij en familie en dierbaren veel sterkte. Klik op de fotocollages voor een vergroting.
 
22-02-2014: TUSSENSTAND WINTER CLUB TEAM COMPETITIE 2013-2014
Met nog de finaledag voor de boeg op 8 maart a.s. mag nu al een WCTC-team zich kampioen noemen: het team van Les Cailloux 4 in de tweede klasse D heeft afgelopen zaterdag na een enerverende wedstrijd met 6-3 gewonnen van Cercle 1 en door deze overwinning staat het team nu op 9 gespeelde wedstrijden en met 8 winstpartijen bovenaan in de 2e klasse D en is niet meer in te halen. Les Cailloux 1 had in de hoofdklasse deze positie ook kunnen innemen, maar verloor helaas met 3-6 van PVN, waardoor de definitieve beslissing van het kampioenschap op de finaledag gaat vallen. Les Cailloux 2 staat in de hoofdklasse op een 4e plek. Daarentegen staan Les Cailloux 3 en Les Cailloux 5 (2e klasse) er niet best voor en staan beiden nog op de 6e plek. Les Cailloux 6 (derde klasse) staat op de 3e plek. Klik op de foto voor een vergroting.
 
21-02-2014: MAN-VROUW WINTERCYCLUS GEWONNEN DOOR IRINI KALIVIANAKIS EN MOHAMMADI JADOUN
Na de vierde en laatste speeldag is aan kop gebleven het team van Irini Kalivianakis en Mohammadi Jadoun. Zij gaan met de hoofdprijs naar huis. Op de tweede plek is geëindigd het team van Christel van Maarseveen en Henk van Boeschoten en een derde plaats is voor Diana de Wolf en Erik Telkamp. Ook in de eindprijzen zijn gevallen op respectievelijk de vierde en vijfde plaats: team Barbara Kirpensteijn en Khalid Elyazidi en Karlijn de Jong en Patrick Bosch. Klik op de foto voor een vergroting.
Klik op: Lees meer... voor alle overige einduitslagen van de cyclus.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>

Resultaten 63 - 124 van 321

Actueel
12-12-2017   13.30 uur
MÍlee leden
12-12-2017   19.30 uur
Open super melee
14-12-2017   13.30 uur
Open hussel
16-12-2017   12.00 uur
NPC
19-12-2017   13.30 uur
Laddercompetitie
19-12-2017   19.30 uur
Open super melee
21-12-2017   13.30 uur
Open hussel
Wie is on-line?
We hebben 1 gast online
colofon | copyright