Home
Vereniging
Bedrijfsuitje/Verhuur
Inschrijven
Activiteitenkalender
Zeist Open Weekend
Nieuws
Jeugdnieuws
Petanque Info
Nieuws in de media
Sponsors
Fotoalbum
Filmpjes
Links
Contact
Documenten
Column
Gastenboek
Website
Image Image Image
   Home  
23-01-2011: "GEHAKTBALLENTOERNOOI": EEN DUBBEL BALLENGEBEUREN

Op zondag 23 januari werd voor de eerste maal het "Gehaktballentoernooi" gehouden, naar een idee van Eef van den Brink. Het was een sextettentoernooi in alternatieve vorm, onder andere gespeeld zonder de tête à tête, waar zes teams zich voor hadden ingeschreven.
De teams streden voor de eeuwige roem voor een jaar en natuurlijk voor de enige echte gehaktballentrofee die begeleid werd door grote blikken met inhoud, u raadt het al......

…. ballen gehakt! Deze blikken waren gevuld door een echte slager en door Ruben en Brigitte voorzien van een leuk label waar onder andere het Cailloux logo op aangebracht was. Voor de tweede plaats waren kleinere blikken met een runner-up balletje beschikbaar gesteld. De sfeer zat er vanaf het begin al goed in. Iedereen kwam binnen met de intentie er een leuke dag van te maken en dat was goed te merken. Het toernooi startte stipt om elf uur en het liep goed door. Tijdens de laatste (4de) partij werden er door de barvrijwilligers kleine warme gehaktballetjes geserveerd, dit tot groot genoegen van iedereen. Het toernooi werd gewonnen door het team van Carina, Jos, Bas, Hanneke, Jan en nog een Jos. Zij mogen volgend jaar hun titel verdedigen. De runners-up waren het team met Leo, Jenny, Wil, Anton, Lies en nog een Leo. Misschien dat zij er volgend jaar met de eerste prijs vandoor gaan. Na het spelen werd er gezellig gezamenlijk gegeten. Kok Henk had een stamppottenbuffet gemaakt met hutspot, zuurkool en boerenkool, wat vergezeld ging van de welbekende overheerlijke gehaktballen en goede jus. Iedereen was dolenthousiast en er werd uitvoerig bedankt en geapplaudisseerd voor alle vrijwilligers die dit toernooi tot een groot succes hebben gemaakt. Rond half zeven was iedereen al weer op huis aan en de vrijwilligers hadden alles al weer schoon. Kortom een heerlijke dag met vele leuke momenten, veel lachen, en gezellig samenzijn. Echt Top!! En nu de wedstrijdcommissie gauw vragen of ze dit volgend jaar weer organiseren.

Klik hier voor de fotoreportage van Ruben van Stockum.

Tekst en foto's: Ruben van Stockum.

 
< Vorige   Volgende >

Actueel
12-12-2017   13.30 uur
MÍlee leden
12-12-2017   19.30 uur
Open super melee
14-12-2017   13.30 uur
Open hussel
16-12-2017   12.00 uur
NPC
19-12-2017   13.30 uur
Laddercompetitie
19-12-2017   19.30 uur
Open super melee
21-12-2017   13.30 uur
Open hussel
Wie is on-line?
colofon | copyright