'Zeist Open Weekend.' Tripletten Internationaal.

Over dit evenement

Categorie
Internationaal
Organisator
Sporttechnische commissie
Datum en tijd
30 jun. 2018 10:00 - 20:00
Locatie
Club de petanque Les Cailloux. Koelaan 1 Zeist.

'Zeist Open Weekend.' Tripletten Internationaal.

Internationaal tripletten toernooi tijdens het 'Zeister Open Weekend' doet mee aan de 'Masters teamranking cyclus van de NJBB'

Toegankelijk voor licentiehouders. Kosten € 24.00 per triplette Melden vanaf 09:00 uur. Spelen vanaf 10:00 uur.

Geldprijzen.

 

Nieuws over Zeist Open Weekend

Over het Zeist Open Weekend – dat in het weekend van 30 juni en 1 juli 2018 staat gepland - is goed nieuws en slecht nieuws te melden.

Het goede nieuws is dat het Master kwalificatie tripletten toernooi op de zaterdag doorgaat. Er staan voldoende teams ingeschreven maar natuurlijk hopen we dat er in de laatste week nog meer bij komen om er met z’n allen een mooie ambiance van te maken, zoals het bedoeld is. Ook het doubletten Promotietoernooi heeft voldoende ingeschreven teams om door te laten gaan.

Het slechte nieuws betreft het doublettentoernooi op de zondag. Het aantal ingeschreven teams blijft ver achter bij de doelstelling en het minimum aantal dat hiervoor is gesteld. Daarom heeft het organisatiecomité vandaag besloten dit toernooi te annuleren. Wij achten het goed om dat op dit moment te doen, zodat spelers nog voldoende in staat zijn zich in te kunnen schrijven bij een ander toernooi. Voorbeelden zijn het PeerkeVerschiet toernooi van Plop in Uden en het Petanque Masters in Lummen.

Inschrijven voor de toernooien die wel doorgaan kan nog tot uiterlijk vrijdagavond via Ontip.

http://www.ontip.nl/lescailloux/Inschrijfform.php?toernooi=Zeist_Open_internationaal_triplettes

Onze sponsoren