Nieuws

03-09-2019: SPAARACTIE BIJ HOOGVLIET ZEIST

03-09-2019: SPAARACTIE BIJ HOOGVLIET ZEIST

Beste leden van Les Cailloux,

Vanaf 11 september gaan wij samen met Hoogvliet Zeist van start met een unieke actie. Alle leden en supporters kunnen namelijk exclusief bij deze Hoogvliet supermarkt sparen voor geweldige en gepersonaliseerde clubartikelen!
 
Hoe spaar je mee? 8 wekenlang ontvang je bij elke € 10,- aan boodschappen bij Hoogvliet Zeist een actiezegel. Elk artikel kan op basis van een aantal actiezegels bij elkaar gespaard worden. Heb je het aantal actiezegels bij elkaar gespaard, dan kan je de volle spaarkaart bij de servicebalie inleveren. Je krijgt dan een unieke code! Via www.myclubstore.nl/hoogvlietzeist wordt je door verwezen naar een speciale webshop. Hier kun je vervolgens jouw club selecteren (en dat is natuurlijk: Club de Petanque Les Cailloux!), jouw artikel selecteren, kan je dit artikel zelf personaliseren en gratis bestellen met je unieke code. Je zult dit artikel ± 4 weken na afloop van de spaaractie, na het sluiten van de webshop op kunnen halen.
 
Het leuke aan deze actie is, dat je geheel gratis geweldige gepersonaliseerde artikelen kunt sparen en dat je op deze manier ook een mooi bedrag kan ophalen voor onze vereniging. Bij elke bestelling gaat er een deel van de waarde van het artikel naar onze clubkas. Ga daarom vanaf 11 september naar Hoogvliet Zeist en trommel al je vrienden op om mee te sparen. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om met z’n allen een gepersonaliseerd artikel te hebben?
 
Wij wensen iedereen veel spaar plezier!

Het bestuur.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren