Nieuws

08-01-2020: TIJDIG INSCHRIJVEN ZCC EN ZTC 2020

Tijdig inschrijven voor zomercompetities binnen district Midden-Nederland!

Klik hier voor aanmelden ZCC 2020. Klik hier voor aanmelden ZTC.
 

Het district Midden-Nederland organiseert in de zomer weer enkele competities.
De Zomer Clubteam Competitie (ZCC), waarbij teams met zes spelers van een vereniging op zeven donderdagavonden een halve competitie met acht teams in een poule* spelen tegen teams van andere verenigingen binnen het district. De speelavonden zijn: 7 mei, 28 mei, 11 juni, 25 juni, 9 juli, 3 september, 17 september (slotdag). Het inschrijfgeld per team wordt door Les Cailloux vergoed.
Bij de Zomer Triplette Competitie (ZTC) spelen triplettes op vier zondagen een hele competitie tegen andere teams binnen het district. De data waarop de ZTC wordt gespeeld zijn 26 april in Nijkerk; 10 mei in Barneveld; 7 juni in Lelystad; 28 juni in Leusden. Aanvang is 10.00 uur. Inschrijfgeld is 30 euro per team (onder voorbehoud).

In het informatieboekje voor de zomercompetities van het district (verwachte verschijning eind februari/begin maart) wordt de regelgeving van alle zomercompetities vermeld.

Aanmelding door teamcaptains voor beide competities is mogelijk tot uiterlijk 11 februari 2020!

* zeven donderdagavonden een halve competitie met acht teams in een poule is een wijziging t.o.v. voorgaande jaren. Een hele poule speelt telkens gelijktijdig op één locatie

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren