Nieuws

16-01-2022: LES CAILLOUX – ONDER RESTRICTIES – WEER OPEN

Vanaf dinsdagmiddag 18 januari gaat Les Cailloux weer open voor leden. De laddercompetitie wordt dan hervat. Dat is tevens het geval op dinsdagavond. Er zijn wel restricties. Zo is een QR-code verplicht, ook de 1.5 meter evenals een mondkapje en de kantine is vooralsnog niet open. Eigen consumpties mag wel. Zie het bijgewerkte protocol hieronder voor meer details.
De NPC is vooralsnog uitgesteld, net zoals de WDC. De betrokken spelers ontvangen bericht zodra er weer wat mogelijk is.

"Dit protocol gaat in op dinsdag 18 januari en blijft gelden zolang er vanuit de overheid geen veranderingen in de maatregelen en richtlijnen zijn.
Het geldt voor alle spelers vanaf 18 jaar die het boulodrome van Les Cailloux willen betreden. Publiek is vooralsnog niet toegestaan.
● Neem je eigen verantwoordelijkheid en bezoek Les Cailloux alleen als je geen gezondheidsklachten hebt. Blijf thuis als je een van de volgende (ook milde) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38C°);
● Vanaf 18 januari mag er weer petanque gespeeld worden op de clubmiddagen en -avond. Daarbij is de anderhalve meter restrictie van kracht en een mondkapje verplicht, behalve tijdens spelen en wanneer je in de hal zit. De kantine is vooralsnog gesloten. Wellicht verandert dat binnenkort wanneer er voor de horeca ook meer mogelijk wordt. Eigen consumpties meebrengen en nuttigen in de hal is wel toegestaan;
● Het coronatoegangsbewijs (CTB) dient te worden getoond bij het binnen sporten. Dat wil zeggen: gevaccineerd, negatief getest of hersteld van een besmetting. Bij Les Cailloux dien je een geldige QR code te tonen. Deze wordt bij binnenkomst gecontroleerd."

Blijf alert, respecteer elkaar en veel speelplezier gewenst!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren