Nieuws

15-10-2020: LES CAILLOUX BLIJFT OPEN! VERNIEUWD PROTOCOL EN RABO CLUBACTIE

Beste Leden,

Helaas heeft het niet zo mogen zijn en is het laatste protocol slechts twee weken houdbaar gebleken. Ook wij zijn teleurgesteld over de strengere maatregelen die de overheid heeft ingesteld. Echter verandert in de praktijk voor ons niet zoveel, wel is het zo dat we het maximaal aantal toe te laten spelers is teruggebracht naar 28..

Zoals wij onze sport buiten bedrijven is het nog steeds mogelijk om dit verantwoord te doen. Bij dit artikel vind je ook het nieuwe protocol, dat per direct in gaat.

Wat verandert er?

 • Zaterdagmiddag komt er een extra speelmogelijkheid. Van 12.30 uur tot 16.00 uur ben je van harte welkom, ook hier graag aanmelden. Telefoonnummer volgt hieronder. Dit gaat in per aanstaande zaterdag 17 oktober 2020
 • Maximaal 28 spelers per speelmoment.
 • Geen alcohol meer toegestaan op dinsdagavond.
 • Extra ruimte houden tussen de speelbanen.
 • Geen tripletten meer toegestaan, dan tête a tête spelen.

Wij snappen , dat met het stijgend aantal besmettingen het er voor onze leden niet veiliger op geworden is. Toch zijn wij na de laatste maanden ervan overtuigd dat jullie wel prima met deze verantwoordelijkheid om kunnen gaan. Mede dankzij de inzet van onze corona-verantwoordelijken moeten wij op een veilige wijze onze sport kunnen beoefenen. Hieronder volgen nog eens de telefoonnummers:

 • Corona-coördinator                                              Guido Starrenburg       0619533393
 • Corona-verantwoordelijken   dinsdagmiddag       Bing of Tonny of Guido van der Zijde of Frans Schalkwijk                                 

Alleen aanmelden bij:                                                      Mark van Helmondt     0647920751

 • Corona-verantwoordelijke   dinsdagavond           Guido Starrenburg       0619533393
 • Corona-verantwoordelijken donderdagmiddag     Frans van Meerveld
 • Alleen aanmelden bij:                                            Herman van Gennip     0650460273
 • Corona-verantwoordelijken zaterdagmiddag        Tonny van Denderen of Annet van den Brink of Eef van den Brink of Guido Starrenburg of René Melssen of Herman van Gennio en Frans van Meerveld ( duo) 
 • Voor zaterdagmiddag alleen aanmelden bij:         René Melssen              0653949403

Graag willen jullie ook de Rabo clubactie onder de aandacht brengen, zeker in deze tijden telt elke stem op Les Cailloux. Dus als je bankiert bij de Rabobank, stem op ons! Dit kan nog tot en met 26 oktober 2020. Klik hieronder op de link.

https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/?utm_conn_number=1&utm_conn_id=47679-IDYJNPS6JVQFA-468085719536&gclid=CjwKCAjww5r8BRB6EiwArcckC-tkmb0pE8XwX8IrRdfBxTPI-FEjXpFqWqOleEX10RkFamNsjMUGPBoCogoQAvD_BwE

Het zijn lastige tijden, waar een ieder in zijn of haar omgeving last van en door heeft, dus houdt vol en houdt afstand. Alleen dan kunnen ook wij weer op onze wijze onze sport beoefenen. Blijf gezond en pas op elkaar en jezelf.

Het bestuur.

Reacties

Log in to read and post comments

Our sponsors