NIEUWS

24-10-2021: HERFSTBOKTOERNOOI WAS EEN FEESTJE

24-10-2021: HERFSTBOKTOERNOOI WAS EEN FEESTJE

Het herfstboktoernooi was voor Les Cailloux een feestje, omdat het sinds lange tijd het eerste open toernooi was dat kon plaatsvinden aan de Koelaan. Met de 24 teams werd het ook werkelijk een feestje, met prachtige spannende partijen en een gezellige sfeer. Er werden vijf partijen gespeeld volgens het onzuiver Zwitsers, waarin winnaars elkaar treffen zolang ze partijen blijven winnen. Maar ook voor de overige teams bleven de partijen leuk en spannend op ‘eigen niveau’.

Na vijf partijen was er slechts een team dat ze alle vijf had gewonnen. Dat waren Kees Koogje (Les Cailloux) en Joey van Doorn (’t Dupke), beide geselecteerd voor het komende WK in Santa Susanna in Spanje. Op een tweede plaats met vier gewonnen partijen eindigden Khalid Elyazidi en Mohammadi Jadoun (beide Les Cailloux). Derde werden Erik Telkamp en Guido Starrenburg (beide Les Cailloux) en op een vierde plek Edwin Segers (ABA) met Tim van Drunen (PUK), beide ook met vier gewonnen. Op een gedeeld vijfde plek eindigden Dick Cornelissen met Ton Stijlaart (Taxateurs) en Romulo van Stockum (Les Cailloux) met Patrick van der Schief (Le Biberon). Zij waren de beste twee team met drie gewonnen partijen. De overige herfstprijzen werden verloot, zodat er voor iedereen een mogelijkheid bleef om een prijs te winnen.

De wedstrijdleiding werd met plezier gedaan door René Melssen en achter de bar stonden Paul Gadella en Brigitte Houg, die spelers en toeschouwers op een toepasselijke manier van een hapje en drankje hebben voorzien, uiteraard met de gratis koffie en appelgebak met slagroom, zoals gebruikelijk. Op de foto de barvrijwilligers in herfstbok sfeer.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren