Nieuws

26-01-2022: LAATSTE NIEUWS MET NIEUW PROTOCOL

Vanaf donderdagmiddag 27 januari gaat bij Les Cailloux de kantine weer open. Dit is een aanvulling op het nieuws van 16 januari jl. Zie het bijgewerkte protocol hieronder voor meer details.
Over een mogelijke hervatting van de NPC en WDC wordt komende week een beslissing genomen door resp. de NJBB en het district Midden. Zodra dat nieuws er is, worden de betrokken spelers ingelicht.

(Inmiddels is bekend dat de NPC niet meer verder gaat en de WDC wordt beperkt hevat).

Dit protocol gaat in op woensdag 26 januari 2022 en blijft gelden zolang er vanuit de overheid geen veranderingen in de maatregelen en richtlijnen zijn. Het geldt voor alle spelers en publiek vanaf 18 jaar die het boulodrome en/of de kantine van Les Cailloux willen betreden.
● Neem je eigen verantwoordelijkheid en bezoek Les Cailloux alleen als je geen gezondheidsklachten hebt. Blijf thuis als je een van de volgende (ook milde) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38C°);
● De anderhalve meter restrictie blijft van kracht. Respecteer die afstand. Daarnaast is een mondkapje verplicht, behalve tijdens spelen en wanneer je zit.
  De kantine gaat weer open en consumpties mogen genuttigd worden in de kantine en ook in de speelhal. De zitjes in de speelhal op de banen 11 en 16 blijven staan, zodat het makkelijker is de anderhalve meter te respecteren. De kantine is tot 22.00 uur geopend;
● Het coronatoegangsbewijs (CTB) dient te worden getoond. Dat wil zeggen: gevaccineerd, negatief getest of hersteld van een besmetting. Bij Les Cailloux dien je een geldige QR code te tonen. Deze wordt bij binnenkomst gecontroleerd.

Blijf alert, respecteer elkaar en veel speelplezier gewenst!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren