Nieuws

26-3-2019: CEES DE LIGT EN BRIGITTE HOUG WINNAARS TWEEDE LADDERCOMPETITIE OP DE DINSDAGAVOND

De tweede laddercompetitie in de maanden januari tot en met maart telde acht speelrondes, net zoveel als de eerste in de laatste drie maanden van 2018.
Bij de mannen hadden Sebastiaan Diemel, Essa Agzoul, Cees de Ligt en Hans van der Nat zich gekwalificeerd voor de finales en bij de vrouwen waren dat Denise Buining, Brigitte Houg, Hanneke Loeffen en Sandra Gilliéron. De finales vonden op dinsdagavond 26 maart plaats, onder het genot van lekkere hapjes die verzorgd waren door Brigitte Houg en uitgeserveerd door Katy Kamps-Bosch, de vrijwilliger van de avond.
Bij de mannen waren er na drie finale partijen drie met twee gewonnen partijen, dus daar moest het saldo de doorslag geven. Cees won daarmee de eerste prijs, Essa de tweede en Sebas derde. Hans eindigde op de vierde plaats.
Bij de vrouwen ging de eerste plaats met drie gewonnen partijen overtuigend naar Brigitte. Met alle drie een partij gewonnen werden Denise en Hanneke met een gelijke stand gedeeld tweede op saldo en Sandra vierde. Alle finalisten van harte gefeliciteerd!
In de zomer is er op elke eerste dinsdag van de maand ‘Open euro doublette’ en op de overige dinsdagavonden ‘Open super melee’. Vanaf oktober start dan weer de laddercompetitie.
De Sportcommissie heeft tijdens en na deze competitie tips en verbetersuggesties van enkele spelers verzameld en zal deze meenemen met de evaluatie die binnenkort plaatsvindt. De details worden dan vooraf aan de volgende ladder in het najaar met de spelers gedeeld.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren