Nieuws

28-12-2019: DIGITALE LICENTIE 2020 ZELF DOWNLOADEN

Het bestuur van Les Cailloux heeft ervoor gekozen dat alle leden vanaf 1 januari 2020 de nieuwe licentie 2020 zelf kunnen en moeten downloaden.
Volg hiervoor onderstaande intructies:

Omdat je lid bent van de NJBB, heb je hierbij toegang tot het persoonlijke account dat exclusief voor je is gecreëerd. Vanaf heden kun je inloggen in de ledenmodule via de volgende link:  
 
https://pr01.allunited.nl/index.php?section=NJBB
 
Hierdoor is het mogelijk zelf jouw digtale licentie op te vragen.
 
Hoe werkt dit?
 
Stap 1. Ga naar https://pr01.allunited.nl/index.php?section=NJBB
Stap 2. Daar zie je een blok 'Inloggegevens'. 
Stap 3. Vul bij het veld ‘Gebruikersnaam’ jouw persoonlijke emailadres in (dit adres moet hetzelfde zijn waarmee je bij de club bekend bent).
Stap 4. Klik op de link 'Nieuw wachtwoord aanvragen'.  Je krijgt de volgende melding: Er is een nieuw wachtwoord verstuurd naar 'e-mailadres'.
Stap 5. Op jouw e-mailadres ontvang je vervolgens een e-mail met daarin een wachtwoord. 
Stap 6.  Vul bij het veld 'Wachtwoord' het toegestuurde wachtwoord in (gaat het snelst via kopiëren/plakken) en klik op de button 'Inloggen'. Je komt daaropvolgend in een nieuw scherm waarin je het gestuurde wachtwoord in een eigen wachtwoord moet veranderen.
Stap 7. Vul bij 'Huidige wachtwoord' het toegestuurde wachtwoord weer in. 
Stap 8. Vul bij de twee velden daaronder je nieuwe eigen wachtwoord in.  
 
Dit wachtwoord moet uit minimaal 6 tekens bestaan, waarvan minimaal 2 cijfers. Klik daarna op de button 'Bewaren'.  
 
Gedaan? Gefeliciteerd! Je account is nu actief. Nu kun je opnieuw inloggen en zie je aan de linkerkant van het scherm "Digitale licentie", klik erop en rechts verschijnt jouw naam en eronder "Licentiepas". Klik op Licentiepas en jouw nieuwe licentie 2020 met je gegevens opent in een nieuwe pagina, die je nu kunt uitprinten!

Let op: Ben je met meerdere personen lid en gebruiken jullie hetzelfde e-mailadres?
 
In dit geval is het beter om niet met het e-mailadres in eerste instantie in te loggen. Gebruik de eerste keer je AllUnited relatienummer. Weet je niet welk AllUnited relatienummer je hebt? Neem dan contact op met de ledenadministrateur van de vereniging. Het proces werkt verder hetzelfde als hiervoor aangegeven, alleen gebruik je het relatienummer in plaats van het e-mailadres. Heb je eenmaal je wachtwoord aangemaakt, dan kan je vanaf dat moment ook weer met je e-mailadres inloggen. Het wachtwoord bepaalt in dit geval welk persoonlijk account je te zien krijgt.
 
Als er vragen zijn, schroom dan niet om deze vraag te stellen aan onze ledenadministrateur Annet van den Brink, tel. 06-31083073. 
 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren