Nieuws

30-09-2020 VERNIEUWD PROTOCOL EN NPC 3 WEKEN UITGESTELD.

Beste leden,

 

Ook wij staan na de nieuwe maatregelen van de overheid voor dilemma's. Om veilig en verantwoord te kunnen blijven spelen hebben wij daarom besloten om vanaf heden de kantine en de speelhal gesloten te houden. Uiteraard kun je gewoon buiten blijven spelen met maximaal 40 personen, ook blijven de toiletten gewoon open. En zoals belooft, volgt hier het vernieuwde protocol geldig vanaf 29 september 2020 18.00 uur tot 1 november 2020. Hierin vind je de specifieke informatie over onze maatregelen.

 

Tevens heeft de NJBB besloten om de NPC ( Nationale Petanque Competitie ) voor de komende drie weken uit te stellen. Dit betekent dat zowel de speelrondes van 3 oktober als die van 17 oktober 2020 voorlopig niet doorgaan. Voor meer informatie verwijzen wij jullie graag naar onderstaande link.

https://nlpetanque.nl/nationale-petanque-competitie-npc-minimaal-drie-weken-opgeschort-en-nieuw-protocol-verantwoord-sporten/

 

Wij realiseren ons dat het deze tijden niet meevalt om plezier te houden in het beoefenen van onze sport, maar voor nu moeten we er met zijn alllen wat van maken. Dus doe een dikke trui of jas aan en houdt respect voor elkaar.

Zodra er ander nieuws is, zullen we jullie zo snel mogelijk hiervan op de hoogte stellen.

Blijf gezond en pas op jezelf en elkaar.

 

Bestuur Les Cailloux

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren