Nieuws

07-01-2019: GESLAAGDE NIEUWJAARSRECEPTIE BIJ LES CAILLOUX

Afgelopen zondag 6 januari is de door het bestuur georganiseerde  nieuwsreceptie gehouden. Dit jaarlijks terugkerende gezellige samenzijn van de leden onder het genot van champagne en oliebollen is ook deze

keer goed bezocht. Ongeveer 50 leden hadden de moeite genomen om aan de Koelaan hun mede-leden een goed 2019 te wensen. Sinds begin december 2018 is er een nieuw voltallig bestuur, zij waren natuurlijk allen aanwezig

om de leden te voorzien van een natje en een droogje, bovendien liet de nieuwe voorzitter Christien van Maarseveen duidelijk weten dat 2019 een jaar gaat worden van een nieuwe frisse wind met spannende en goede ideeën. 

Vervolgens werd er natuurlijk in ietwat nette wedstrijdtenues gestreden om de fel begeerde nieuwjaarsbokaal, deze ging verdiend naar de huidge clubkampioen tête a tête  Erik Telkamp. 

Rond 16.00 ging een ieder voldaan met een volle oliebollenbuik huiswaarts en zo kwam een feestelijke middag tot een goed eind.

Alle leden bedankt voor de aanwezigheid en namens het bestuur wens ik jullie een hoop goede prestaties op de petanque terreinen in het gehele land.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren