Nieuws

17-02-2019: HIGHROLLER 2019 GEWONNEN DOOR KEES EN MOUSSA

17-02-2019: HIGHROLLER 2019 GEWONNEN DOOR KEES EN MOUSSA

Kees Koogje en Moussa Agzoul van ABA uit Rijswijk hebben de tweede editie van het HIgroller toernooi bij les Cailloux te Zeist gewonnen. In de finale waren zij net een maatje te groot voor Joey van Doorn en Tom van der Voort.

Afgelopen zondag 17 februari  waren er 31 teams aanwezig, deze speelden om de hoofdprijs van maar liefst € 520,00. Na de eerste drie speelrondes bleven er uiteindelijk 16 teams over, waaronder ook de oud-wereldkampioen Michel van Campenhout. Samen met zijn partner Henry Calvetti verloren zij echter van de kampioen van vorig jaar Erik Telkamp en Essa Agzoul. Zij wisten later de halve finale te bereiken, maar verloren zij nipt van de latere winnaars. In de andere halve finale kwamen Timo van Korlaar en Bas Velthuijzen iets te kort tegen Joey en Tom. Al met al was het geslaagde wedstrijd, mede dankzij het heerlijke panini-broodje en de heerlijke kippensoep. Uiteraard moet niet vergeten worden om de vele vrijwilligers te bedanken voor hun inzet, ook hierdoor is het een zeer succesvolle dag geweest. En natuurlijk worden ook de vele sponsoren voor hun verschillende bijdragen hartelijk bedankt.

Bedankt iedereen voor het spel, enthousiasme en de inzet en hopelijk dat volgend jaar nog een nieuwe stap kan worden gezet met dit mooie evenement.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren