NIEUWS

Les Cailloux 1 verslaat 't Lover 1 met 7 tegen 1.

Les Cailloux 1 verslaat 't Lover 1 met 7 tegen 1.

Zaterdag 17 februari werd alweer de tiende speelronde van de NPC afgewerkt.  Club de petanque Les Cailloux dat met negen teams goed was vertegenwoordigt,  is verdeeld over meerdere divisies.

In de Topdivisie is Les Cailloux 1 erin geslaagd om in een goede, enigszins eenzijdige wedstrijd de nummer 3 van het klassement met 7-1 te verslaan. Na twee rondes was de stand al 4-1 en leek het verzet van de club uit Asten gebroken. Uiteindelijk bleek dit ook zo gezien de einduitslag  van 7-1. Hiermee is les Cailloux 1 erin geslaagd om haar koppositie te handhaven.

Zaterdag  24 februari wacht de thuiswedstrijd tegen de nummer 2, ’t Dupke uit st. Michielsgestel.  Gezien de stand kan les Cailloux 1 met een overwinning zeer goede zaken doen.

In de derde divisie wist ook team 2 van c.d.p. Les Cailloux hun koppositie te behouden door een nipte overwinning op DOSC 2 uit den Dolder. Met nog vier ronden te gaan is er 1 punt verschil met de nummer twee en is ook hier nog niets beslist.

In de vierde divisie wist les Cailloux 3 tegen Nijeboulers 1 geen verrassing te bewerkstelligen. De huidige nummer twee was een maatje te groot en won met 6-2.

Les Cailloux 3 hoopt zich te kunnen handhaven en ligt daarvoor  goed op koers.

Les Cailloux 4, 5, 6 en 7 komen uit in drie verschillende vijfde divisie poules. Over het geheel genomen blijven de resultaten iets achter en is alleen les Cailloux 5 goed op weg om divisie 5012 winnend af te sluiten. Hiervoor dient het wel de laatste vier rondes te winnen.

Les Cailloux 8 en 9 dingen niet meer mee voor de hoofdprijzen in twee zesde divisies, maar zullen zeker de handen uit de mouwen steken om het de koplopers nog eens flink lastig te maken in de komende competitieronden.

De eerstvolgende ronde is aanstaande zaterdag 24 februari en dan spelen Les Cailloux 1, 2, 5 en 8 hun thuiswedstrijden.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren